Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresywny facet!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mój były, bo rzuciłam go miesiąc temu, on od razu znalazł nowa, a jego znajomi mu pogratulowali, ze w końcu się ode mnie uwolnił. Prawda jest taka ze znęcał się nad mną psychicznie i fizycznie. Co więcej wszystkim mówi, ze to ja jestem ta zła. Było mi wstyd i nic nikomu nie opowiadałam, ze przez tyle czasu nie reagowalam na jego zachowania. On wie, ze prawie nikomu nic nie mówiłam. On zachowuje sie jak psychopata, do rodziny znajomych jest uśmiechnięty, do mnie zawsze był agresywny, wulgarny. Czy uważacie że powinnam pojechac do jego rodziny, oprzytomni znajomych ?

Gość gość
W dzień rozstania, szarpal mną, próbował uderzyć w twarz. Złapał mnie za wlosy i przeciagnal przez korytarz. A znajomym powiedzial, ze to ja chciałam odejść, bo to zdradziłam. Byłam zaborcza i zla dla niego. To samo powiedzial swojej rodzinie!

Gość gość
Jaka ty biedna, poszkodowana :D :D :D Ja znam mnóstwo historii, w których to kobiety były tymi ,,czarnymi charakterami '' w związkach. Nie twierdzę, że wszystkie, ale większość z was to cwane, wyrafinowane i przebiegłe s u k i , które dla własnych egoistycznych celów zniszczyły życie niejednemu facetowi.

Gość gość
Biedna poszkodowana? Wiesz jak on mnie traktował? Co robił? Łatwo mówić, obyś nie stanęła nigfy na moim miejscu. Myslisz że łatwo jest czuć się źle, nie wychodzić z domu, a on zadowolony się bawi? Po tym jak wyrwał mi z głowy polowe wlosow? Kopnął w piers i naplul w twarz? A wcześniej wyzywal co chwilę? Zamien się ze mną, chętnie wejdę w twoje buty.

Gość gość
Najgorsze jest to, ze ja nigfy nic nie mówiłam, a on to wykorzystywał. Wszystkim się na mnie zalil. A ja głupia milczalam,ze wstydu.

Gość gość
Słuchaj, ja bym powiedziała wszystko. On jakoś się nie powstrzymuje przed niczym. Jak mu życie zniszczyła to celebryta? Jakim prawem cie uderzyl?

Gość gość
To coś da że im powiem? Że zdemaskuje go przed rodzina?

Gość gość
"Nie twierdzę, że wszystkie, ale większość z was to cwane, wyrafinowane i przebiegłe s u k i , " x Większość facetów to egoistyczne chooyki, no i? Mogę to samo powiedzieć. A przemocy fizycznej na kobiecie nic nie usprawiedliwia o ile to ona pierwsza nie zaczeła się rzucac z łapami. Ale i wtedy wystarczy raz ją odepchnąć czy uderzyć, a nie bić po ciele.