Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukiernik Wirtualny

Książka i torcik

Polecane posty

Gość Cukiernik Wirtualny

Trochę trwało, zanim przekonałem moją Miłą. Miała podejście "jak już, to już". Nie lubiła przedłużania sprawy, a ja chciałem Ją przekonać, że nie tylko orgazm, ale i Przyjemność jest coś warta (a orgazm potem). Jednak od jakiegoś czasu już powtarzamy "Wieczór książki z torcikiem". Ona czyta książkę, skupiając się na niej, a nie na moich poczynaniach. Leży naga od pasa w dół, z nogami rozchylonymi i zgiętymi w kolanach, a ja leżę poprzecznie do niej. Torcik to: Jej większa warga sromowa Moja warga Jej mniejsza warga sromowa Mój język Jej mniejsza warga sromowa Moja warga Jej większa warga sromowa Czyli Torcik 7-warstwowy Najważniejszy jest prawie bezruch, oddalanie orgazmu. (Prawie, bo raz na kilkadziesiąt sekund potrzebne jest choćby drgnięcie). Przekonałem Ją, że chodzi o Przyjemność. Rozkosz nie ucieknie! Czy nie jest Ci przyjemnie czytać, z ładną muzyką "w tle" na której się nie skupiasz? To, że czytając nie skupiasz się na swojej pzdeczce w moich ustach, to podobnie. To "przyjemność w tle". W końcu Ją przekonałem. Co ja z tego mam? Mam przyjemność ze sprawiania Jej Przyjemności. Tak na marginesie: kocham Ją. Zgodnie z moim przewidywaniem nasz późniejszy seks jest kompletnie splątany z miłością. Jeśli Ero nie ma być Klubem Wymiany Doświadczeń, to czym u licha?

Gość Cukiernik Wirtualny
No i Kto da swojej Miłej poczytać książkę w wyjątkowo luksusowych warunkach?

Gość Cukiernik Wirtualny
Nie widzę potrzeby. Mróz mi chodzi po kręgosłupie na myśl, że mógłbym zrobić takie głupstwo i stracić Najcudowniejszą.