Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie powinien szukać miłości

Polecane posty

Gość gość

stary prawiczek? Pomocy! Nie chcę zdechnąć w samotności:(

Gość gość
wśród osób z otoczenia, powinien zapomnieć o tym, że jest prawiczkiem i szukać osoby, z którą nawiąże więź nie ma innej drogi, każdy idzie taką drogą

Gość gość
12.08 Zgadzam się z tobą. Ja znalazłem swoją miłość dzięki temu, że miałem spore grono znajomych. Związałem się z koleżanką mojej znajomej. Spodobaliśmy się w sobie nawzajem i zakochaliśmy. Nie musiałem daleko szukać. Miałem farta.

Gość gość
Żadna nie będzie chciała nieśmiałego starego prawika. Czas się pogodzić z losem i zdychać:p

Gość gość
Nie prawda. Mnie odrzuca od gości, którzy mieli wiele lasek. To źle o nich świadczy moim zdaniem.

Gość gość
gość dziś W Zoo jezyk.gif X Wśród zwiedzających, personelu czy zwierząt?:p

Gość gość
W damskiej toalecie.

Gość gość
W damskiej toalecie co najwyżej dostanie w ryja z plaskacza:D

Gość gość
Znajomych mam płci męskiej, w pracy sami faceci, imprez nie lubię, w zoo nie dogaduje się ze zwierzętami a toaleta damska nie służy raczej do podrywu. Jakieś inne propozycje czy lepiej zrezygnować, wyjechać do większego miasta i zostać gejem?

Gość gość_portalu
Zmien prace i wez kredyt. A powaznie, to mam taki sam problem, do tego wrocilem z zagranicy, bo myslalem, ze tu tak duzo chetnych i ladnych Polek. A tu sie okazuje, ze chodze na speed-dating, bylem juz na ok 10-ciu od poczatku roku i tak niezdecydowanych i wybrednych kobiety nie widzialem jeszcze nigdy. Zupelnie inaczej rozmawialo sie i podrywalo kobiety 5 lat temu, a 10-15 lat temu byla to latwizna. Cos sie bardzo popsulo i to przez ten caly wirtualizm, fejsy i inne snapy. Bedzie gorzej..

Gość gość
Nie wchodź do naszej toalety bo się wyleczysz z kobiet na zawsze, nawet może to zostawić trwały ślad na twojej psychice :-)