Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozumieć jego zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wydaje się, że kolega traktuje nas inaczej niz koleżankę. Potem w rozmowie stwierdza, ze milosc jeszcze przyjdzie, nie ma parcia na miłość, po ostatnich zmaganiach w poprzednim związku. Ja ucinam kontakt, nie odzywam się po tak jednoznacznej dla mnie rozmowie. Trzy dni ciszy i on sie odzywa pytając jak u mnie. ???

Gość gość
Zwyzywaj go od ch... i że nie życzysz sobie z nim znajomości to nie będzie cię już zaczepiał :-)

Gość gość
...a tak z ciekawości z każdym kolegą chcesz się kochać a jak któryś nie chce to ucinasz kontakty? :-)

Gość gość
00.02 ona jest niewyżyta seksualnie. Jak facet nie chce jej przelecieć, to od razu kończy znajomość. Ona sobie nie wyobraża, że facet może nie chcieć jej przelecieć.

Gość gość
Dziewczyna liczyła, że będzie miłość i związek po prostu, a chłopak jej napisał, że nie ma parcia na miłość, więc widać, że nie jest nią zainteresowany jako dziewczyną. Ale jest dla niego koleżanką, którą lubi. Ona jednak nie uznaje koleżeństwa z nim. Warto byłoby więc mu to powiedzieć, bo chłopak będzie zdziwiony, dlaczego ona urwała kontakt.