Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

Jak odzyskać względy koleżanki? Dodam, że nie chodzi tu nie wiadomo o co. Po prostu lubię ją, a wydarzyła się pewna głupia historia, zaszło nieporozumienie i teraz ona mnie olewa. Czynie miłe gesty wobec niej, ale... Poradźcie ... Please

Gość gość
Popros ja na szczera rozmowe. Wyjasnij co cie gryzie, przepros. Zapytaj czy mozecie kontynuowac przyjazn i nie wracac do tego co zaszlo, a jedynie wyciagnac z tego lekcje na przyszlosc. Daj jej pewien, ale okreslony czas do namyslu i odpowiedzi.

Gość gość
Też tak uważam powodzenia

Gość gość
I dobrze Ci tak. Ile razy faceci kobiety olewają. Ona się ci odpłaca za wszystkie olewane przez mężczyzn kobiety. Jestem z niej dumna, bo mało którą kobieta potrafi ignorować faceta, a jej jak widać świetnie to wychodzi :) Pogratuluj jej ode mnie i przekaż, że jestem z niej dumna :) Brawo ☺ Oby tak dalej :)

Gość gość
widaćdziewczyna ma jaja inaczej mowiąc charakterna baba!>:D

Gość gość
Naucz sie miec wyje/bane ogolnie na ludzi a nie uzalezniasz cos od innych :D brak slow na tepote wiekszosci. A pozniej placze na kafe bo zero wiedzy o qrestwie ludzkim.

Gość gość
miec wy/j****e no mozna miec z łatwością jak komus na kims nie zalezy albo jak ktos swinstwo nam zrobił wiec takie rady do niczego sensownego nie prowadzom

Gość gość
Przepros, jesli to Ty cos przeskrobales. Jak nie, mozesz spytac czy sie gniewa na Ciebie. Ja tam kiedys przeprosilwm, ze podobno unioslem glos, podalem reke i wszystko gra.

Gość gość
Jestem autorko nie facetem. Glupia historia ze calowalam sie z jej chlopakiem,on z nia zerwal i ona uważa ze to przeze mnje. A ja z nim gadalam i wiem,ze to nie moja wina. On jjz wczesnjej chcial a to byl tylko dkbry moment..mimo wszystko znamy sie kilka lat i dalej chcę sie kolegowac

Gość gość
Ups. No to jestes nie warta przyjazni. Nawet jak ja chcial zostawic, to nie usprawiedliwa cie to. Nigdy bym ci nie zaufala juz. Szkoda kazdej minuty dla ciebie. Przynajmniej wyciagnij nauczke z tego. Ellene

Gość gość
jak takie swinstwo to się nie dziwię!

Gość gość
No ale on i tK jej niechcial juz

Gość gość
co z tego ze jej nie chciał jak jej jeszcze na nim zalezalo? uwaza zes jej odbiła wiec a co teraz zal?

Gość gość
a co sie tak kolezanką przejmujesz w koncu to nie przyjaciólka

Gość gość
jedyne wyjscie to prosba o szczerą rozmowę, ale jako dziewczyna powinnas wiedziec ze w jej oczach jesteś tą ktora 'odbiła' jej chłopa a odbiłaś? bo jak tak to nie ma szans na przyjażń

Gość gość
No nie jest to przyjaciółka ale blisko mieszka razem jezdzilusmy do szkoly i to czas szybciej zlatywal Nie odbilam jej zresztą ja tez mam chłopaka ona o tym wie a chlopak to nie maz jakby ona go calowala i bysmy sie rozstali bym sie nawet cieszyla,powinna mi podziękować