Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie po usg dopochwowym

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest normalne? Nie jestem w ciąży.

Gość gość
Widocznie ginekolog to brutal totalny. Albo ty taka wrażliwa. Albo masz nadzerke.

Gość gość
Dziwne, lekarz nie był jakis szczególnie brutalny, trochę naciskał szyjkę aparatem, nie było to przyjemne ale też nie było brutalne. Plamienia są bardzo niewielkie ale trwają piaty dzień. Nadzerki nie mam, poza niewielką ektopią gruczołową.

Gość dominika dominika
Jesteście zacofane i wstydzicie się partnera podczas badań cipki czy porodu. A gdyby był przy każdym badaniu to by o niejedno zapytał czy ginekolog by wtedy dużo więcej poinformował. Również dopilnował by sterylności podczas badania gdy coś dotyka w gabinecie i chce badać prosi moj o zmianę rękawiczek na czyste gdyż często dochodzi do zarażenia brodawczakiem lub innym syfem! !! Również pokazał mojemu jak osłuchiwać tętno płodu kilka razy dziennie. Również porod jest spkojnejszy i nic na siłę gdy jest tatuś dziecka nie ma efektu wyrwanych bioderek u rodzącej pomuszczania moczu czy bolesnej skrobanki po porodzie gdyż nie szarpie się na siłę łożyska! Ale na zacofanych prowincjach wstydzą sie partnera a do jego obecność mamy zawsze prawo bo my decydujemy nawet w szpitalu chyba że zboczeniec to dochodzimy z partnerem od takiego .." Ginekologa ukarano wyrokiem czterech lat więzienia i 10 lat zakazu wykonywania zawodu (fot. Shutterstock/Romaset) Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza" Co do plamienia zdarza sie po zakażenia pochwy nawet u gina lub gdy uprawiasz słaby seks to wtedy nie są wyciśnięte resztki krwi po okresie i plamią. Dlaczego dobrze jest uprawiać seks w poz ginekologicznej masuje sie wtedy macicę lub przodem do siebie na krześle tak by głęboko wchodził członek w pochwę.

Gość gość
Ta znowu tu przylazla i pisze. Ze 100 już czytałam ten tekst na różnych wątkach.

Gość gość
11.59 nie ta tylko osoba ostrzegająca przed zakażeniem również brodawczaka ludzkiego gdyż już jest zarażonych około 100000 pacjentek i mają mieć kastracje usuwanie jajników i macicy potem tylko szkodliwe leki i gleba. A gdy będzie osoba bliska to dopilnuje by gdy już trzeba badać? To czystymi rękawiczkami.