Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detrated

mój przykry przypadek

Polecane posty

Gość detrated

Opiszę wam swój "przypadek", bo myślę, że jest dość dziwny. Zawsze bałem się kontaktów z dziewczynami ( w sensie bliskich kontaktów), może nawet nimi gardziłem. Sam miałem i mam trudny charakter, więc nie bardzo chciałem wchodzić w jakieś związki. No ale zdarzyło mi się dwa razy z kimś spotykać. Były to krótkie spotkania podczas których do niczego nie doszło ( w sensie seksu itp), zawsze towarzyszyło temu ogromne napięcie psychiczne, którego nie byłem w stanie wytrzymać i które starałem się minimalizować poprzez cięcie się. Po kilku tygodniach takich spotkań miałem już większą część ciała w tym. Raz myślałem, że naprawdę skończę ze sobą, chciałem po prostu się w ten sposób zabić, ale jakoś zostałem odratowany. Nie wiem czy to dobrze, bo funkcjonuję jak jakieś zombie, wstaję w południe, jestem aktywny głównie nocami. Mam 35 lat i nigdy nie uprawiałem seksu ani tak naprawdę z nikim nie byłem. Mieszkam sam, rodzice płacą mi za wynajem, bo nie bardzo im się uśmiecha ze mną mieszkać.

Gość gość
może jeszcze małe pytanie? miał ktoś podobnie? chętnie popisałbym z kimś podobnym albo z kimś kto znał kogoś podobnego.

Gość gość
Do specjalisty,a nie na forum tu znajdziesz tylko durne komentarze durnych ludzi.

Gość gość
Powinieneś iść do psychiatry . Z troski i ciekawości o samego siebie. Nie ma się czego obawiać, psychiatrzy też ludzie i dużo można się dowiedzieć a przede wszystkim sobie pomóc. Powodzenia ! :)

Gość gość
teraz jest już ze mną trochę lepiej, gdy jestem sam to jestem spokojniejszy, nie mam tych jazd.

Gość gość
myslę, że są tu osoby, które przeszły podobne rzeczy co ja i mogłyby wymienić się doświadczeniami chociaż.

Gość gość
może teraz ktoś odpisze? wieczór jest zawsze lepszą porą do tego typu rozmów.