Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex przygoda

Polecane posty

Gość gość

Nurtuje mnie jedno zachowanie faceta, a mianowicie: jest moim znajomym z pracy, żonaty. Spotkaliśmy się kilka razy na kawę. Ostatnie spotkanie skończyło się w łóżku. Nie ukrywam, że się zawiodłam na seksie z nim, bo dorwał się do mnie ja jakiś niewyżyty. Egoista. Nieważne i tak powtórki nie będzie. Ale jak już wychodziłam, to dał mi całusa w usta. Zastanawiam się dlaczego to zrobił. Przecież w seksie nie był dla mnie wcale czuły.

Gość gość
Potraktował Cię jak d.z.i.wkę, prywatną k.u.rwę nic innego. Myślę, że gdyby miał do Ciebie odrobinę szacunku zachowywałby się w łóżku jak prawdziwy kochanek. A tak, zerżną i porzucił jak...

Gość gość
A czy dz.i.w.k.ę i szmatę całuje się w usta?

Gość gość
Jedne chcą ostro inne chcą czułości a kolejne i jedno i drugie. Zakładajcue sobie jakieś opaski na ręce albo coś bo się połapać nie idzie. Pewnie jesteś niechlujna i szkoda na Ciebie czułości.

Gość gość
żona mu się pewnie znudziła i postanowił sobie p*****ać na boku, najlepiej w pracy standard, to że pocałował nic nie znaczy, może to zapowiedż kolejnego razu

Gość gość
gość dziś A czy dz.i.w.k.ę i szmatę całuje się w usta? Jak tylko facet ma taką ochotę, to tak ;). Radzę poszukać kochanka z prawdziwego zdarzenia, a nie koniobijcę, któremu nadarzyła się okazja.

Gość gość
Moja sex przygoda miała miejsce u przyjaciółki w mieszkaniu z jej sąsiadką z piętra wyżej. Przyjaciółka wyjechała do Warszawy i zostawiła mi klucze bym poczekał i odebrał paczkę od kuriera. W chwili kiedy przyjechał Kurier z paczką wpadła na do niej sąsiadka z góry która miała pomóc urządzeniu pokoju. Zrobiłem kawę a że sąsiadka lubi ciasto do kawy poszliśmy do cukierni. Atmosfera zrobiła się dość gorąca nie tylko z upału ale i z tematu na który rozmawialiśmy. Związku z upałem ściągłem koszulkę potem ona bluzę uwodzicielskie spojrzenie przytulenie a w końcu sex na łóżku przyjaciółki. Było cudownie i było by jeszcze lepiej tylko niespodziewanie wróciła Przyjaciółka i zastała nas w trakcie współżycia.