Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Løve

111

Polecane posty

Czemu kobiety wolą tak bardzo toaletę lejową od toalety z półką.Wymienie 6 punktów, które tak myślę.1 Ktoś napisał że toalety lejowe wyglądają ładniej, NIE, niektóre lub dużo toalet z półką wygląda ładniej niż lejowe i są ciekawsze.2 Nie wiem czemu tak je wolicie, tak w ogóle jak włożycie pap********ejowej to tak samo jak przykryjecie g****o papierem i tak wam chlapnie, nawet papier nie pomoże żal mi was.3 Nie wstyd wam na tym sxrxać że was ochlapie ja mam toaletę z półką nie wyobrażam sobie mieć lejowej.PS to nie wiocha tylko luksus, a jeśli tak piszą to są zazdrosne, ponieważ osoby z toaletą z półką bardziej pachną niż lejową bo nic im nie pryśnie.4 Czy wam nie wstyd sxraxć jak jest wasz facet nie każdy lubi słuchać jak sxrxacie, sorry taka prawda.5 Toalety z półką są zdrowsze od lejowych, a lejowe powodują raka o***tu, to co że lepiej czyści się ją, ale i tak można mieć raka jak wam dużo razy chlapnie.6 60% ludzkości ma toaletę z półką. Pozdro polecam zmienić kibel na z półką.

Gość gość
Właśnie co za debil kupuje lejowe...

Gość gość
lejowe sa dla autystow :)

Gość gość
Toalety lejowe maja brzydkie dziewczyny a z polka piekne

Gość gość
Plus bo nie chlupie :)

Gość gość
09:51 zazdrościsz, że jest zdrowa zdrowy bo ma z półką, mądra dziewczyna, chłopak.Takie toalety są najlepsze pozdro :)