Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowanie jak rozpoznajecie..??

Polecane posty

Gość gość
Ja tez mam meza.. I tak mnie trzymal czasem za reke..potem przestal. Zadzwonilam (po butelce wina dlaczego), powiedzial.. ze myslal ze jego spojzenie powiedzialo jak bardzo mu zalezy...jestesmy teraz razem, ale faceci sa dziwni,..

Gość gość
Gosc 6.27 nie idzie wogole zrozumiec co napisałaś .

Gość gość
To się wie. I widzi przede wszystkim. Jeśli kobieta nie widzi to nic nie ma. Po prostu.

Gość gość
Gosc 9.47 nie do konca wie i czuje.. Bo nie rwz mozna sie przeliczyc i wyjsc na.idiotke bo tak czulam.ze ty cos czujesz.. Czasem mozna.nad zbyt interpretowac zachowanie fsceya , badz kobiety. Z ta intuicja czasami wychodzi sie na idiotke idiote. Takze nie dokonca.

Gość gość
Ja rozpoznaję po tym że dostaję od faceta drogie prezenty.

Gość gość
9:51 To już coś innego. Nie pisałam o nadinterpretacji. Jeśli coś musisz nadintwrpretowac to juz znak że nic nie ma z niczyjej strony.

Gość gość
Do gosc 9.54 mam kolege i dobrze wie ze jestem mezatka, patrzy mi w oczy , staje blisko mnie , doszedl tez dotyk ( wiem ze denerwuje sie przy mnie ) Pare razy jezyk mu sie platał jak jak ze mna rozmawia.. i tez nie za bardzo wiem co on ma w glowie.Takze nie raz nie wiadomo o co chodzi i roznie bywa z tym wszystkim i z ta intuicja ze niby sie wie i czuje.

Gość gość
Nigdy nikt nie moze wyczuc , co tak napraede czuje. Bo mikt nie zna naszuch uczuć. Czasem my sami nie wiemy co czujemy , a.co dopiero druga.osoba ze niby sie wyczuwa, bzdura

Gość gość
A z moim bratem pracuje mechanik ktory na mnie non stop patrzy i nic poza tym. Jak ja patrze on wogole nie spoglada ale jak stoje gdzies dalej i gadam to widze ze sie patrzy. No ale nic poza tym ani czesc ani nic. I o tym co mam myslec? Kiedys sama cos do niego powiedzialam( troche podlatywalo flirtem) ale tylko sie usmiechnal i nic wiecej

Gość otulona_snem
roznie

Gość gość
10:41 a nie ma zony ?