Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KsiegaWyznań2018

Perwersja która najbardziej cię podnieca

Polecane posty

Gość KsiegaWyznań2018

Wpisujcie. Nie chodzi o to, że to robiliście. Chodzi o to, że na samą myśl robi wam się mokro. Perwersja? Może niekoniecznie. Coś czego się wstydzicie ale was ciągnie, przyciąga.

Gość gość
Moja mama bardzo mnie podnieca. Gdy ją odwiedzam i patrzę jak bawi wnuki zawsze sobie wyobrażam, że biorę ją od tyłu na stole a inni na to patrzą. Ale chyba każdy tak ma, prawda?

Gość Kaja73
Mam 45 lat, dbam o siebie, bieganie, siłownia, wiem że podobam się mężczyznom, nawet dużo młodszym. W zeszłym roku byłam na plaży nudystów w Międzyzdrojach i siedziałam sobie nago na brzegu oparta na łokciach, przechodził młody facet, około 25 lat, ciasteczko i jak mnie zobaczył taką rozłożoną to zza okularów przeciwsłonecznych zobaczyłam jak jego penis momentalnie się wyprostował. Uśmiechnęłam się a on do mnie ale się nie zatrzymał. Tak mnie to podnieciło, że miałam ochotę natychmiast wziąć go do ust a potem żeby mnie wziął na plaży przy wszystkich i na oczach męża.

Gość gość
Jestem 72 letnim facetem gdy widzę zgrabna kobietę dziewczynę mój Wacek dostaje wzwodu ,a na płazy nosze luźne spodenki by Wacek nie robił mi wstydu . W moim wieku sex to profanacja kobiety. Tym bardzie ze natura dała mi dość 19 cm skromnego Wacka .Bede zmuszony brać leki by zmniejszyć popęd do kobiet . Lecz tylko one mnie pociągają .

Gość gość
Czy perwersją jest to, że lubię podglądać i podsłuchiwać seks mojej siostry z jej mężem i wyobrażać sobie, że to ja jestem na jej miejscu i że szwagier robi to ze mną a w tym czasie zabawiam się sama ze sobą. Nie robiłam tego jeszcze a szwagier jest przystojnym mężczyzną. Te jęki, westchnienia i szepty zadowolonej siostry mnie podniecają i jestem zazdrosna, że wybrał ją a nie mnie.

Gość gość
Idziemy z żoną na gangbang. W klubie się rozdzielamy. Widzę jak nago chodzi wśród mężczyzn i nęci ich. Całuje się z nimi, daje się dotykać i obmacywać. Potem kładzie się, rozkłada nogi i oddaje się im. Jeden ją właśnie bierze, inni dotykają wszędzie. Jest kolejka do niej. Stoję w tej kolejce.

Gość gość
11:27 ale to fantazja czy już realizacja?

Gość gość
A ja lubię sobie wyobrażać jak moją 40 letnią żonę bzyka jakiś ładnie zbudowany nastolatek 16 - 17 lat i podczas bzykania na misjonarza klękam przy jej głowie a on mi obciąga.

Gość gość
Dojrzale kobiety i anal.

Gość gość
gość dziś a jak wolisz ? Myślisz, że takie rzeczy się nie dzieją?

Gość gość
Oczywiście, że się dzieją ale też pozostają w sferze fantazji, dlatego pytam.

Gość Izzzka
Idę z partnerem na sesję do studia fotograficznego. Pozujemy przed obiektywem powoli rozbierając się wzajemnie. Po czasie jesteśmy nadzy, pozujemy coraz śmielej, w co raz to bardziej wyzywających pozach. Nasze podniecenie jest co raz większe, patrzymy na siebie z dzikim pożądaniem. Nie wytrzymuję. Klękam, biorę penisa partnera do ust. Obciągam jak w transie, on kończy na moich piersiach. Kładę się na podłogę. Rozchylam nogi jak najszerzej. Partner wchodzi we mnie głęboko. Rżniemy się ostro. Fotograf wciąż robi zdjęcie. Jestem w totalnej ekstazie. Jęczę głośno, wbijając paznokcie w plecy partnera. Podnieca go to jeszcze bardziej. Posuwa mnie jeszcze szybciej, głębiej i mocniej aż czuję to w kręgosłupie. Moje jęki zamieniły się w krzyki. Ciało zaczyna drżeć w spazmatycznych *****ch. Tracę nad sobą kontrolę. Głośny krzyk i gigantyczny zastrzyk rozkoszy przeszywa całe moje ciało oznajmiając potężny orgazm. Mój partner wyciąga penisa z mojej cipki, obficie zalewając moje łono brzuch i piersi strumieniem ciepłego nasienia. Leżę naga, kompletnie odpadła z sił, naznaczona spermą mego partnera. Fotograf ani an chwilę nie przestaje robić zdjęć.

Gość gość
Chciałabym, żeby szwagier był moim pierwszym i mnie rozdziewiczył.

Gość gość
milking table lub glory hole

Gość gość
obciągam facetowi a potem rozkładam nogi,wypinam dupsko,rękami mocno rozchylam poślady,pokazuję mu swoją dziurę,zapraszam go,żeby wsadził mi palucha do tyłka,mówię mu o tym,że chcę,żeby zaczął mnie pierdolić swoim palcem a potem mówię do niego stojącego gdzieś z 2 metry ode mnie kilka razy,żeby mnie zerżnął jak mężczyzna,żeby rżnął moją męską dziurę z boku cały czas stoi moja żona i patrzy na to

Gość gość
Teraz ja.zerżnąć męża w pupsko,a niech ma .:-)

Gość gość
mnie podnieca strach pzed tym co on moze mi zrobic, i dzwiek rozpinanego paska

Gość gość
Mnie tak podniecają kobiety w ciąży - duży brzuszek i piersi to jest to :)

Gość rozmarzonyy
Nie wiem czy to az taka perwersja, ale kreci mnie ponizanie, np jak dziewczyna lize anal partnerowi lub plucie w twarz/do buzi. Albo np spust do majteczek lub cipki dziewczyny i na to majteczki - zeby tak pozniej chodzila z przesiakniettmi jak d***** :P

Moja nie jest jakaś wyszukana i oryginalna, ale się spełniła, ku mojemu zaskoczeniu, bo to raczej była fantazja i nie byłem do tego przygotowany Się troszeczkę wygadałem i ONA to zapamiętała

Gość gość
strasznie podnieca mnie myśl, samo wyobrażanie sobie, że mogłabym na urlopie, w jakimś kameralnej kwaterce, zejść rano z pokoju do sklepiku na parterze po bułeczki - zupełnie nago. Bez sukienki, bez stanika, bez majtek. Zgładziutką bezstydnie odkrytą cipką, sterczącymi sutkami i kołyszącymi się piersiami. Z bułeczkami do pokoju i następna rundka seksu.

Gość gość
Jak stoje nago i ****** stopy tesciowej i wchodzi zona.

Gość gość
Szwagierka przylapuje mnie jak zakladam jej brudne majtki

Gość gość50
Aja chciałbym aby ona miała na sobie białą trykotową koszulke i satynowe czarne bufiaste pantalony i udawała że jest uczennicą na wf a ja nauczycielem i oczywiście szpagat , mostek a ja podchodze i mam linijke w ręku i za źle wykonane ćwiczenie raz w tułeczek potem skłony a ja łapie za szorty i zciągam z pupy i wchodze gorącym penisem i pajacyk ćwicz a piersi się bujają a serma tryska na nią wsxędzie na bufiaste pantalony

Gość gość
Widzę to tak - jestem prawiczkiem ona 30 doświadczona ona mnie rozbiera a ja jestem w kalesonach takich ferdka ana głośny śmiech poniża mnie wyciąga przez rozporek kalesonów mojego penisa i mocną dłonią mi wali i powoli uczy sexu rozbiera sie i mówi chłopcze rżnij mnie niech sperma leje się po kalesonach będe ją lizać a ja niśmiały nie wiem jak i ona przejmuje inicjatywe.

Gość gość
a ja związany i Pani w szpilkach mnie sztucznym zachodzi od tyłu :-)

Gość gość
Jak mnie gwalca na oczach meza i jego rodzicow. Jak ociekam sperma a on mnie pozniej caluje i ***** moje stopy

Gość gość
Chciałbym patrzeć jak moja dziewczyna zabawia się z czarnoskórym facetem o monsyrualnym przyrodzeniu