Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KsiegaWyznań2018

Perwersja która najbardziej cię podnieca

Polecane posty

Gość gość
Ostre posowanie kobiety 70 plus

Ja: klecze naga, rece zwiazane z tylu skorzanymi kajdankami. On: kaze mi patrzec w oczy jak powoli rozpina rozporek

Gość gość
Podglądanie kobiety robiącej kupkę. Robię to prze ścianki działowe w damskich toaletach i momentalnie sikam

Gość gość
16:22, dobre, brakuje tylko rozwieracza do ust.

Gość gość987987
Szukasz Sexy Kochanki? Najlepsza Społeczność Sex Randkowa http://myseks18.pl zarejestruj się już teraz!!

Gość livvii
w mojej fantazji rozwieracz nie jest potrzebny gdyz po tym jak rozepnie powoli rozporek powie "otworz usta" i wiem ze jesli tego nie zrobie to (i tu zaczyna sie pawdziwa perwersja) :P

Gość gość
Wylizanie kobiecie tyłka, stóp i butów ;-)

Gość gość
seks z dwójką kolegów na wyjeździe szkoleniowym. Dwójką - żeby była gwarancja: zero czułości, zero uczuć, tylko sam seks, szalony, swobodny, intensywny, zakazany.

Gość gość
na urlopie ze znajomymi zajmowaliśmy mały pensjonacik. Plaża ustronna, więc najpierw toples, w końcu na golaska. Niby widzieliśmy się nago, ale w pensjonacie to było zupełnie co innego. A ja bardzo lubiłam raniutko jak wszyscy spali (chyba - nie zawsze) kręcić się na golaska w okolicach pokoju - łazienka, kuchnia i taras. Kręciłam się aż dopiero kogoś spotkałam. Ale wtedy też nie nerwowo, tylko chwilkę spokojnie wytrzymywałam. Bardzo mnie to emocjonowało - ja naga a koleżanka, kolega albo obydwoje w ciuchach.

Gość gość
Chciałabym, aby mój mnie brał na stole, podczas gdy kilka zupełnie mi obcych osób trzymałoby mnie za ręce i rozkraczone nogi.

Gość Tym razem bez podpisu
Jego palec w mojej pupci podczas pieprz,enia od tyłu, albo lizania i całowanie po seksie oralnym z finałem w ustach. To że lubię kosztować siebie z jego warg to u mnie standard.

Gość gość
Podnieca mnie myśl,by szwagier swoim wielkim kootasem mocno, brutalnie i bez czułości posuwał mnie przytrzymując moje nogi szeroko rozłożone i żeby przyglądała się temu moja siostra, jego żona,żebyśmy razem doszli a ja miała mega orgazm,z głośnymi jękami,łzami zadowolenia i dreszczami ciała.

Gość gość
Mlody chlopak posuwajacymnie od tylu. A ja robie loda shemale a o obok zadbana 50 ktora czeka az ja w*****m

Gość gość
Przeraża mnie, a jednocześnie podnieca myśl. Fantazjuje sobie nieraz o tym: ze jestem naga w miejscu publicznym. Np.: ze poszłam w nocy wykapać się nago w morzu, a ktoś mi ukradł ubranie. Albo ze rozebrałam się w lesie i spacerowałam nago, a potem nie mogłam znaleźć ubrania. Albo, ze wyszłam z domu w nowej sukience bez bielizny, a potem zorientowałam się, ze jest prawie przezroczysta. Albo ,ze na prośbę mojego chłopaka wyszłam z nim w mikro mini bez majtek. Przyznamy, ze niektóre z tych rzeczy się wydarzyły i dlatego wiem, ze to mnie podnieca. Ale i tak się boje :-)

Gość gość
Moja realna perwersja. Wkladam 2 palce w pupe mojej spiacej zony, bawie sie z 10 minut. Potem ide do lazienki, robie sobie dobrze i caly czas wacham te 2 palce. Mam taki orgazm, ze nie sposob tego opisac.

Gość gość
sex w samochodzie w miejscach gdzie ktoś nas widzi lub może zobaczyć. sex na parkingu gdzie sa kamery, wyobrażam sobie że ochroniaż wtedy nas widzi i wali sobie. Moja żona nago w obecności innego faceta, który wali sobie konia lub spacerująca nago w miejscu publicznym. obciąganie w aucie na parkingu gdzie chodzą ludzie i to widzą (to juz zrealizowana fantazja)

Gość gość
lubie wkładać lasce z tyłka do buzi:) laski za kase to robią

Gość gość
Wyrooovhac mojego męża straponem!! I przy tym masować mu ręka penisa- ot takie mam erotyczn marzenie.

Gość gość
na wyjazdach urlopowych robimy pikantne sesje foto w plenerze. Bardzo mnie to podnieca, wstydzę się i jednocześnie strasznie tego chcę. Najpierw drobne, nieśmiałe próby pokazania biustu albo majteczek pod sukienką - w lokalu albo na spacerze. Teraz najbardziej kręcą mnie nagie spacery. Znajdujemy jakiś zakątek, oglądamy, planujemy ujęcia. Ale najważniejszym elementem ryzyka jest że nie mam ciuszków pod ręką. Rozbieram się zupełnie ze wszystkiego, składam ciuszki i kawałek spaceruję. Pozowanie jest przynajmniej 50-100m od ciuszków. Nawet jak to jest zakątek parku czy bulwar. Niejednokrotnie ktoś nas nakrył. No i te momenty najbardziej mnie podniecają - bez wstydu, otwarcie patrzę ludziom w oczy, wesoła, swobodna uśmiechnięta. Jak nas mijają to kontynuujemy, wtedy zdjęcia są fantastyczne - widać moje szalone podniecenie.

Gość gość
kiedyś zapomniałam o urodzinach mojego partnera, nie byliśmy zbyt długo, zswiązek był doś luźny, nie mieszkaliśmy razem. Z urodzinami zagadało się przypadkiem, choć w zasadzie on się przypomniał. Chciałam jakoś go uhonorować, zapytałamco by najbardziej chciał. Byliśmy na imprezie u znajomych. Powiedział, żebym tu teraz i zaraz, przy wszystkich zdjęła całą górę i toples do końca imprezy serwowała piwko. Natychmiast wokół mnie zrobił się krąg widzów. Jeszcze próbiwałamsię wymigać, staniczek miałam koronkowy, przezroczysty. Ale nie było zmiłuj, biust miał być całkiem nagi. Strasznie mnie krępowało odsłonięcie, ale szybko wyluzowałam i poczułam się fantastycznie. Teraz (z innym parnerem) marzę żeby powtórzyć taki szalony występ. Może nawet odważniejszy, myślę o tym jak by to było w stringach a nawet całkiem nago.

Gość Gość 7

Chciałbym patrzeć jak moja żona kleczy na czworaka jest tylko w kabaretkach najlepiej czarnych i od tyłu ja rżnie duży ... a w ustach ma drugiego. 

Gość Gość 7

Albo moja żona i jej siostra klecza i ssa mi ...a. 

Gość ABC

Ja w haremie z 20 kobietami różnej urody i rasy, jedna wielka orgia. W haremie baseny, sauny, łaźnie, pokoje rozkoszy, ciepło, bursztynowe i czerwone światło...mo może jeszcze z 2 kumpli, żeby Panie nie musiały na mnie długo czekać. Tylko tyle.

Gość Glut

Z żoną mamy pewne doświadczenie z innymi ludźmi ale małe. Chciałbym by raz była dominującą, by mnie związała i przyprowadziła sobie kilku/ kilkunastu byczków, by ją brali jeden po drugim we wszystkie otwory, a na koniec musiał bym z niej wylizać cała spermę dokładnie co do kropelki.