Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszwarganda

Pozwalam mezowi palic marihuane, bo...

Polecane posty

Gość Aszwarganda

po zapaleniu papierosa z marihuany staje sie w lozku demonem sexu. Potrafi mnie pieprzyc cala sobote i niedziele (bo tylko w te dni pozwalam mu zapalic), tak ze w poniedzialek ide do pracy na nogach z waty, a moja cipka az pulsuje. Czuje sie wtedy szczesliwa i spelniona. Sama tego nie pale, po marihuanie robie sie strasznie senna, nie mam z tego przyjemnosci :( To juz wole alkohol, od czasu do czasu kokaine ;) Sex na kokainie tez jest MEEEEGA !!! :P A wy dziewczyny, prubowalyscie juz sexu na "wspomagaczach" ? :)

Gość gość
Ta, a on pali tylko wtedy, kiedy mu pozwalasz.

Gość Aszwarganda
W tygodniu nie moze zapalic, pracuje jako nawigator lotniczy ;) Poza tym , moj misio ma silna wole. Od 6 lat regularnie chodzi na silownie i rownoczesnie odzywia sie jak jakich mnich, caly czas wcina to samo (kurczak, tunczyk, indyk, ryz/ziemniaki, satatki z przeroznymi olejami). nie jest cpunem, to ogarniety zyciowo samiec alfa ;)

Gość gość
I po czym sex jest najlepszy kusza?

Gość Aszwarganda
Kusza Myślivski, tramal jest boooski. Mialam po nim bardzo dlugie i intensywne orgazmy, nawet podczas sexu analnego :P Niestety za bardzo sie w te kropelki wkrecilam i dopiero po dwoch napadach epilepsji przestalam go brac i nie biore do dzisiaj ;) Ja tak samo jak ty nie mam nic przeciwko robieniu tego w lozku, w wiekszosci przypadkow takie sex wlasnie uprawiamy. Ale raz na jakis czas potrzebuje poczuc sie, hm..., sama nie wiem jak to opisac, sorry ;)

Gość gość
U mnie jest odwrotnie, on nie pali, a mnie jaranie podkręca bardzo. Po grzybach kiedyś też było wyjątkowo.;-)

Gość Aszwarganda
gość dziś Ja wole po alko., wtedy puszczaja mi wszelkie hamulce ;) Po kokainie tez jest mega, ale trzeba uwazac bo szybko mozna sie wciagnac. Ja od jutra robie sobie maly detox :D

Gość gość
Ja bardzo czesto pale po marihuanie,szczerze mowiac to pale tylko po to bo jest fajne roochanko.

Gość Aszwarganda
gość dziś - on czy ona ? Tak jak juz pisalam staje sie senna po marihuanie, podczas sexu nie nadążam poprostu za moim misiem :D

Gość gość
Co palisz po marihuanie?

Gość gość
Nie lubię marychy, ale mój facet pali. Rzeczywiście lubi wtedy być aktywny w łóżku, ale jego późniejsze zejścia mnie dobijają. Już wolę po alkoholu, bo na kacu też ma dużą ochotę:P Dla mnie najlepsze kokaina i amfetamina z używek, mogłabym wtedy bez przerwy:P

Gość Aszwarganda
Sama sie juz wyszalalas, a teraz oceniasz innych?