Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonradDrob

Nie potrafię się wyluzować przy ładnych dziewczynach!

Polecane posty

Gość KonradDrob

Mam 22 lata i nigdy nie byłem z kobietą. Mam problem, bo jak podoba mi się jakaś dziewczyna to nie umiem na luzie z nią rozmawiać. Nie potrafię być sobą. Z dziewczynami, które są ładne, ale nie w moim typie, to rozmawiam na luzie. A jak podejdzie dziewczyna, która jest w moim guście, to jestem jak z drewna. Jak nabrać doświadczenia? Musiałbym chyba od rana pić alkohol, żeby móc się nie przejmować, ale nie mogę zostać przecież alkoholikiem

Gość gość
Ja p*****le . Jestem m!odszy autorze od ciebie o 5 lat . A czuje się jak by to był mój wpis

Gość gość
Ja p*****le . Jestem m!odszy autorze od ciebie o 5 lat . A czuje się jakby to był mój wpis

Gość gość
mam ponad 30 a mam to samo, nie wiem czy to sie da wyleczyć

Gość KonradDrob
Podbiję swój temat, bo jest dla mnie ważny

Gość gość
A jaki jest twoj typ

Gość KonradDrop
Nie umiem doprecyzować. Podobają mi się różne kobiety. Ze znanych osób to: Naomi Watts, Anna Starmach, Emma Watson, Emma Stone Nie przepadam za krzykliwie wymalowanymi kobietami w skrócie. Cenię sobie naturalność.

Gość KonradDrop
Ma ktoś jakieś porady?

Gość gość
Mam 26 lat i nie mam dziewczyny Roskosmos

Gość gość
Roskosmos to pajac!!!!

Gość gość
Autorze, wzrost?

Gość KonradDrob
Mam 177 cm :-)

Gość gość
Napewno jestes pieknym mezczyzna

Gość gość
KonradDrob 2018.10.05 Mam 22 lata i nigdy nie byłem z kobietą. Mam problem, bo jak podoba mi się jakaś dziewczyna to nie umiem na luzie z nią rozmawiać. Nie potrafię być sobą. Z dziewczynami, które są ładne, ale nie w moim typie, to rozmawiam na luzie. A jak podejdzie dziewczyna, która jest w moim guście, to jestem jak z drewna. Jak nabrać doświadczenia? Musiałbym chyba od rana pić alkohol, żeby móc się nie przejmować, ale nie mogę zostać przecież alkoholikiem Zgłoś > dam ci rade chłop do chłopa, stresujesz się bo myślisz że ona WIE że ci się podoba i że tylko myślisz o tym aby ją wyroohać. Ona NIE wie !!!! Więc po prostu się z nią zaprzyjaźń i tyle, a jak nie chcesz myśleć o roohaniu w jej obecności to strzep tyle razy ile dasz rade aby być wypompowany i nie myśleć tylko o roohaniu. Wtedy łatwiej ci przyjdzie podejście do niej.

Gość gość
Zasada jest taka ze to facet robi pierwszy krok i kobiety na to czekają wiec facet ma być facet i zagadać . Nie umiesz tak twarzą w twarz to może napisz jej jakąś wiadomość typu jak minął dzień albo fajnie dziś wyglądałaś albo podobasz mi się lub czy masz ochotę na spacer w moim towarzystwie lub inny temat . Nie spróbujesz to się nie dowiesz czy masz szansę bo kobieta może chce być z tobą ale jej głupio wyjść pierwszej z inicjatywą.