Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćhauwbwid

Pomocy)):

Polecane posty

Gość gośćhauwbwid

Hej dziewczyny mam pewien problem otóż mam 18 lat i w wakacje poznalam świetnego chłopaka rok starszego. Od początku widziałam, że się o mnie stara mówili mi to nawet jego znajomi. Ja udawalam niedostepna.. Teraz tego żałuję 3 tygodnie temu pocałował mnie pamiętam to jak by to było wczoraj... Było wspaniale jedank on wyjechał na studia.. Tydzień temu w poniedziałek pożegnaliśmy się dopiero wtedy zrozumiałam, że to kocham ostatnią wiadomość napisał w czwartek jak to bardzo nie może się doczekać aż się spotkamy potem pisał coraz mniej aż w końcu musiałam sama się odezwać I napisalam do niego w niedzielę widziałam, że nie chce pisać więc poprostu spytałam czy nie jestem nachalna on odparł, że nie poprostu jest nie ogarnięty nowe miasto zrozumiałam to napisał że wszystko będzie ok. Minęło 5 dni nie napisał ani jednej wiadomości jest ciągle aktywny... Nie martwilabym się gdyby nie to, że wcześniej pisał ciągle dzień w dzień.. Może Kogoś poznał I już mu na mnie nie zależy..? Dziewczyny pomozcie mam znowu zaryzykować godność i napisać?? Czy to nie będzie już zbyt nachalne? Czy czekac aż wydarzy się cud I sam napisze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować