Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwiazalibyscie się z kobieta która dużo piła?

Polecane posty

Gość gość

Z kobieta która dużo piła I prowadziła hulaszcze życie jednak pracowała I nie puszczala się?

Gość gość
coś po za tym ma jeszcze jakieś minusy, braki?

Gość gość
Hulaszcze życie to raczej puszczała się po pijaku, chyba że piła sama w domu

Gość gość
No nie wiem... te co prowadziły hulaszcze życie to zazwyczaj miały wielu chłopów między nogami.

Gość gość
Taaaa, jasne, że nie puściła się po pijaku :D Każda kobieta da tyłka po pijaku i na to akurat nie ma wyjątków.

Gość gość
Z pijaczką nigdy w życiu. Znam takiego który się związał z pijaczką, ma przekichane. Gdzie z nią nie pójdzie to mu się żonka zaraz nawali i dostawia do każdego chłopa. Tylko facet się wstydzi za żonę.

Gość gość
Ja nie. Ale raz już to przerabiałem, więc drugi raz na pewno bym w to nie wszedł.

Gość gość
patrzac na zwiazki malzenskie, tak faceci lubia takie kobiety i bardza na nie leca mozna nawet stwierdzic, ze to ich ideal, skoro takie wlasnie biora za zony

Gość gość
faceci najbardziej leca na puszczalskie prowadzace hulaszcze zycie

Gość gość
Długo nie trwają takie małżeństwa, gdy dojrzeją wybierają juz partnerki do życia, z którymi łączy ich nie tylko seks.

Gość gość
18.17 i 18.20 tak na ciebie lecą, że o mało pawia nie puszczają na twój widok :D

Gość gość
gość dziś Taaaa, jasne, że nie puściła się po pijaku smiech.gif Każda kobieta da tyłka po pijaku i na to akurat nie ma wyjątków. ccc a ty nazywasz się "każda kobieta"? czy mówisz tak na przykładzie swojej starej?

Gość gość
a ty nazywasz się "każda kobieta"? czy mówisz tak na przykładzie swojej starej? ccc On mówi na przykładzie twoim i twojej starej. :D

Gość gość
Dużo to znaczy ile? hulaszcze życie to znaczy jakie konkretnie ?

Gość gość
gość dziś a ty nazywasz się "każda kobieta"? czy mówisz tak na przykładzie swojej starej? ccc On mówi na przykładzie twoim i twojej starej. xxx raczej na przykładzie twoim, bo ja go nie znam ani on mnie

Gość gość
gość dziś a ty nazywasz się "każda kobieta"? czy mówisz tak na przykładzie swojej starej? ccc On mówi na przykładzie twoim i twojej starej. xxx raczej na przykładzie twoim i twojej starej, bo ja go nie znam ani on mnie. A jak widac ty go znasz dobrze

Znaczy się alkoholiczka. Z racji wykonywanego zawodu od czasu do czasu mam do czynienia z alkoholikami. Powiem Ci wprost - z tego się w 99% nie wychodzi. Ja jeszcze nie spotkałem u siebie w robocie alkoholika, który by się opamiętał. Goście jak piją to co poniektórzy czasem potrafią trzymać fason ale babę jak złapie ciąg to masakra.

Ja bym odradzał wiązanie się z alkoholiczką lub byłą alkoholiczką. Chyba, że musisz spróbować jak to jest z kimś takim.

Gość Taka prawda

Baba pijana dooopa sprzedana, każda pijaczka to dzifka! Nie wyjdziesz z nią z domu żeby nie spotkać kilku co ją rooochali, pijaczki dają za jedno piwo

Gość vivat

Jakby nie dawały to mało kto by zaruhał, więc muszą pić

Gość Noo
Dnia 5.10.2018 o 19:29, Gość gość napisał:

Taaaa, jasne, że nie puściła się po pijaku 😄 Każda kobieta da tyłka po pijaku i na to akurat nie ma wyjątków.

Ja jestem. Kiedy wypije możesz dostać w mordę ode mnie nic więcej.