Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pod piersiami porobily mi sie brazowe jakby kurzajki..czy to rak?

Polecane posty

Gość gość

Czytał am ze to pierwszy objaw raka Mam zwisajacy biust i poci mi sie skora pod piersiami a do tego pelno takich brazowych plaskich kurzajek.. Martwie sie co to jest..

Gość gość
To pewnie włókniaki. Bardzo łagodna odmiana nowotworu. Nic strasznego. To się po prostu usuwa. Są domowe sposoby, a można iść do lekarza.

Gość gość
Nagły wysyp wlokniakow świadczy o tym ,ze cos złego się dzieje w organizmie

Gość gość
Nie nosisz stanika???

Gość Mama 2 plus 2
Ja też mam brązowa skórę pod piersiami ale nie jak kurzajki, po prostu odznacza się kolorem. Może trzeba się zbadać.

Gość gość
gość dziś Nagły wysyp wlokniakow świadczy o tym ,ze cos złego się dzieje w organizmie x Racja. Nie dopisałam, że to robi się od nadmiaru toksyn w organiźmie.

Gość gość
Mama 2 plus 2 dziś Ja też mam brązowa skórę pod piersiami ale nie jak kurzajki, po prostu odznacza się kolorem. Może trzeba się zbadać. x Przebarwienie w tym miejscu jest pewnie od potu. A jeśli przebarwienia masz na dłoniach itd, to problem z wątrobą.

Gość Mama 2 plus 2
Tylko że ja nie mam problemu z nadmiernym poceniem. Na codzien nawet antyperspirantu nie używam i się nie pocę. Przeczytałam że to może być grzybica ! Ale nie swędzi, nie powiększa się ani nic, te plamy mam już jakiś czas hmmm

Gość gość
Przebarwienia, to masz boowietrze nie dochodzi.

Gość gość
odparzenia i otarcia od źle dobranej bielizny

Gość gość
Wlokniaki są od nadmiaru toksyn i to oznacza chorobe

Gość gość
gość dziś Jakich konkretnie toksyn? Wzory chemiczne proszę, i jak one wpływają na tworzenie się akurat tego typu zmian.

Gość gość
Szukam osóby, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
Bzdura, ja miałam wysyp wlokniakow w ciąży, moja koleżanka też, obie jesteśmy zdrowe.

Gość gość
Krętynko jeśli w ciazy to okey bo hormony ale jak kobieta nie jest w ciąży i je ma to cos źle się dzieje z organizmem

Gość gość
Ja też tego miałam mnóstwo w ciąży, ale potem mi to poginęło.

Gość gość
Na zagranicznych stronach czytałam że włókniaki to problemy z przemian cukrów , za dużo węglowodanów. Natomiast beazowy pasen to źle dobrany stanik

Gość gość
Mam cos podobnego w kilku miejscach i pod piersia. Poszlam do dermatolog, popatrzyla i stwierdzila, starcze plamy. Nie sa to plamy, ale takie wypukle nieregularne brazowe narosle. Ze co, do starosci jeszcze troche mi brakuje.