Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavenda34566

Co zrobić? Rzucić go czy zostać w tym związku? Inne wyjścia?

Polecane posty

Gość lavenda34566

Przeprowadziłam się do obcego miasta do chłopaka i mieszkam tam już jakiś czas. Ogólnie nie jest dobrze, nikogo tu nie poznałam, tylko ludzi z pracy. Mój chłopak znajomych nie posiada, należy do samotników. Każdy weekend spędzam sama, czasami gdzieś udaje mi się go wyciągnąć. W swoim mieście co tydzień wychodziliśmy ze znajomymi w gości, do kawiarni, na imprezę, itp itd. Mój facet jest ode mnie młodszy o 5 lat, ja mam 26 lat, a on 21. Rodzina o nim nie wie, bo by nie zaakceptowali takiej różnicy wieku, myślą, że przeprowadziłam się bo znalazłam po prostu lepszą pracę. Jego rodzina też nie wie, bo on się boi im powiedzieć, że ma taką starszą dziewczynę. Poznaliśmy się dzięki mojej koleżance z gimnazjum, która znała jego kolegę z podstawówki. Wszystko mi coraz bardziej przeszkadza: brak znajomych, troszkę jego niedojrzałość, brak możliwości mieszkania razem bo pewnie "jemu rodzice nie pozwolą". Wracam zmęczona z pracy bo robię po 11 godzin codziennie żeby mieć normalną pensję i się utrzymać, a on ma trochę zajęć na uczelni, resztę odpoczywa w domu a nie chce mu się mnie odwiedzać nawet. Z jednej strony jest dobrym człowiekiem i mnie kocha, i ja jego też, ale jestem zmęczona tym związkiem a nie umiem go zostawić (nie potrafię kogoś tak zranić). Czasami gadamy o wspólnej przyszłości i on nigdy nie chce wyjeżdżać ze swojego miasta. Ja mogłabym mieszkać w Warszawie albo Krakowie.... i co, mam go zostawić i wyjechać? Czuję się beznadziejnie. Po tak długim czasie powinny być albo jakieś deklaracje z jego strony, oświadczyny albo coś... nie wiem, a ja czuję, że stoimy w miejscu. Co ja mam zrobić?? Teraz widze, że prowadzi inny tryb życia niż ja... nie lubi siłowni, nie lubi wychodzić do klubów ani do kina.... co ja mam począć?

Gość gość
Wzielas sobie gowniarza, który w dodatku się Ciebie wstydzi i widać niespecjalnie mu zależy i się Dziwisz? Jak długo jesteście razem? On raczej jest z Toba dla seksu, z braku innych opcji a jak pozna inna w swoim wieku i na prawdę się zakocha to Cie Kopnie w d...e a dla nowej dziewczyny będzie skłonny do większych poświęceń. Zakład?