Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaks

Miałem sen erotyczny z udziałem dzieci

Polecane posty

Gość czaks

miałem sen, erotyczny. śniło mi się że byłem ja w pokoju z wieloma nastolatkami (8-13 lat) i że one mnie znały i lubiały i były podekscytowane na spotkanie ze mną. i w tym pokoju bawiliśmy się w gry i zabawy. one były skąpo ubrane bo było ciepło. jedna leżała na łóżku na brzuchu a ja zacząłem gilgotać ją w gołe stopy. ona się śmiała na głos i wiła jak wąż. później uprawialiśmy też zabawy w całowanie się i przytulanie. wszystkim nam sprawiało to frajdę. następnie przeszliśmy do intymniejszych pieszczot. masowanie palcem c**eczki, sutków, obmacywanie tyłków. każda dziewczynka prosiła się o swoją kolej, wręcz rywalizowały ze sobą. lizałem im dupki i otworki. w końcu doszło do finału - penetracji dziurek i napełnienia małej dziewczynki mlecznym nasieniem. później pozostałe dziewczynki piły to nasienie skapujące z dziurki tej jednej. co o tym sądzicie?

Gość czaks
tak naprawde to nie był sen i na serio to zrobiłem.

Gość wibowit
a jak lubicie takie treści to zapraszam na https://vichan.pro tam się pedofiluje nastolatki można się dowiedzieć gdzie poznać dzieci i co z nimi zrobić. a także wiele innych rzeczy