Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna rodzina

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego zaczac:/ojców A lkocholi matka pracowała wcześniej teraz jest na emeryturze zostawiłam sama z nim w domu gdy bylam mala on wiecznie pijany.Szlam do kolezanki na cztery pięć godz żeby jak najmniej edzac czasu w domu.Dorosłym zaszlas w ciążę doStałam się z ojcem dziecka z głównych przyczyn przez matkę bo mnie buntowala dziecko było małe cztery mięs obiecywali ze mi pomoże do trzech lat mojego syna mieszkałam w domu przeżyłam koszmar ojcie przestał pić ale marka robiła mi awantury Skarżyska sie ojcu i wszystko tak robiła żeby była ona biedna poszkodowana wkoncu powiedzialam dość wyprowadzilam się poZnałam faceta alkoholika jak się później okazało zostawiłam go po dwóch latach.Poznałam drugiego który też okazał się alkoholikiem ale napewno odrzylam wyprowadzajac się z tego domu.Bardzo mnie boli to ze mam dwie siostry o 13 i 14 lat starsze jedna walą kontakt z całą rodzina a druga jest taka ze tylko o sobie myśli i o pieniądzach matka żyje a ona już o spadkach gada.Siostra się odwróciła od rodziny przez rodziców bardzo za nią tęsknię ale ona niechce z nami mieć kontaktów.

Gość gość
Zamiast patrzeć, co kto źle robi w Twojej rodzinie, pilnuj swojego życia, bo niezbyt mądrze żyjesz.