Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokochalam od pierwszego wejrzenia niskiego faceta

Polecane posty

Gość gość

Problem polega na tym ze on wciaz dopytuje czt mam chlopaka i czy z kims sie spotykam oraz ilu mialam i mowi ze kazdego moge miec a on nie chce byc zdradzony. I co teraz ?

Gość gość
A to że jest niski to jest takie ważne że trzeba było napisać to w tytule tematu.

Gość gość
Zeby wszedl tu i przeczytal sadzac ze to do niego.

Gość gość
Nie chce zeby mnie tulil ktokolwiek inny.

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
A gdzie go zobaczylas?

Gość gość
Zobaczylam go usmiechnietego szeroko do mnie, speszony byl, rozpromieniony i stal w odleglosci metra ode mnie. Wtedy moglam dokladnie przyjrzec sie jego jasnym oczom i dlugim rzesom. Ma piekne miesnie i kiedy opowiadal mi o sobie poczulam strzale wbijajaca sie w moje serce.

Gość gość
ale brednie z palca wyssane

Gość gość
Poczulam ze to TEN. I chce byc z nim juz zewsze.

Gość gość
Mowi mi rozne dziwne rzeczy ze jestem tak piekne ze wczesnie zaczelam pewnie z chlopakami i ze pewnie mam innego i go odwiedzem oraz ze zostawie go lub bedzie musial wychodzic na 20 min z pokoju jak odwiedzi mnie znajomy. No jest potwornie zazdrosne nawet jak siadzie kolo mnie jakis chlopak i nic nie mowi

Gość gość
Ja bym go nie brała. Może według ciebie jest uroczy, ale z rozmowy słychać, jakie ma kompleksy. Jeśli facet na tym etapie opowiada, że możesz mieć lepszego albo go zostawisz, to w związku też będziesz słyszeć to tyle razy, że bokiem ci on wyjdzie.

Gość gość
No wiem. Ale to mnie chyba nawet kreci to jego lekkie wariactwo...

Gość gość
W ten sposob wyznaje tez jak bardzo za mna szaleje..

Gość gość
Facet, który od początku się samobiczuje i zamartwia, nie byłby dla mnie atrakcyjny. Czy ma się 170 cm, czy 190, to do kobiety należy podejść z lepszym nastawieniem.

Gość gość
bądż przeklęta