Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nów________

Dlaczego gdy mężczyźnie spodoba się

Polecane posty

Gość Nów________

kobieta musi oceniać ją całą i jak tylko wie, że mu odpowiada zaraz patrzy na jej biust? Czy wszyscy są tacy? Wystarczy im minuta, dwie żeby czuć pożądanie do nieznajomej? Dla mnie jest to trochę dziwne.

Gość gość
wszyscy rozumiemy babskie rozterki - trzeba troche wiecej czasu, zeby dokladnie wybadac calkowita ilosc dochodu mezczyzny, ale po takiej informacji kalkulujecie rownie szybko i beznamietnie jak maszyny, czy oplacaloby sie czy nie. wiec przyganial kociol garnkowi.

Gość gość
mój mąz mówi że pierwsze na co zwraca uwage to twarz a potem na cycki. twarz ma być ładna a cycki wystarczające, reszta nie jest już taka wazna.

Gość Nów_____
Reszta nie jest taka ważna? Ja też nie muszę długo się zastanawiać czy mi się ktoś podoba ale tak od razu to jeszcze prawie nic nie czuję, mężczyźni, myślę, są jacyś bardziej emocjonalni. Ale nie wiem czy wszyscy, czy akurat właśnie tacy mnie interesują.

Gość Nów_____
Oni w ogóle szybko się angażują... Z czego to wynika?

Gość gość
To zupełnie normalne, że samiec patrzy na wymiona, biodra itd, bo chodzi mu jedynie o rozmnażanie. Miłość to wymysł kobiet.

Gość Nów______
Tu nie ma miejsca na takie teksty!

Gość Adam Prawilny
Chcę ssać kobiece sutki i patrzeć na jej twarz jak jej dobrze. A potem iść niżej głaskać jej brzuch tak żeby ona nie mogła wytrzymać kiedy zejdę jeszcze niżej

Gość gość
Fajny duży biust jest po prostu super.

Ludzie szybko czują czy ich ciałko drugiej osoby kręci. Co w tym złego? Ja bym bardziej obawiał się niezdecydowanych i straty czasu.

Gość gość
Ja patrzę mojej ukochanej w oczka

Gość Nów_____
Dzisiaj takiego spotkałam w metrze. Udawałam, że tego nie widzę. Był ładny, w moim guście ale jak kogoś takiego spotykam to czuję złość.... nic więcej. Nawet nie wiem z jakiego powodu....wtedy jestem zła za wszystko co mnie spotkało odkąd byłam mała i tak jest zawsze. To są tak negatywne emocje, że nigdy nie potrafiłam być miła dla mężczyzn którzy mi się podobają a jak już jestem to tylko dlatego że udaję, wymuszam to na sobie, ale nigdy to nie jest naturalne, więc nie wiem jak to możliwe że ludzie są tak otwarci.

Gość Nów____
Nic złego, tylko dla mnie jest to dziwne że aż tak szybko.