Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxmm

ZATKANY NOS!!

Polecane posty

Gość Xxmm

Witam, mam 16 lat. Okolo 3 lata temu mialam katar przez co uzywalam kropli na zatkany nos. Od tej pory dręczy mnie zatkany nos. Wszedzie nosze ze soba krople, bo taki nos jest bardzo uciażliwy. Bylam u trzech laryngologów. Wszyscy stwierdzili, ze to moze byc alergia (chociaz testy nic nie wykazaly) aczkolwiek po przepisanych lekach nie przeszlo. NIE MAM POJECIA CO MI DOLEGA, POMOCY!

Gość gość
krople podrazniaja sluzowke nosa przez co jest opuchniety i ,,zapchany,, po odstawieniu kropli potrzeba czasu, by wszystko wrocilo do rownowagi, moze miesias, moze dwa.

Gość anna

Polecam inhalacje. Dużo zastosowań ma nasz Simple można tutaj wygenerować aerozol do górnych i dolnych dróg oddechowych. Mały lekki model z dobrze zrobionymi maseczkami dla dorosłych i dzieci. Jak na razie – wszystko działa świetnie.

Gość arr

Myślę, że jeśli szukacie dla siebie dobrej propozycji o niewielkich rozmiarach to warto się zdecydować na inhalator Silent Mesh, na pewno będzie się dobrze sprawdzał i niewielka waga sprawia, że będzie można go ze sobą zabrać w różne miejsca.

Gość adam

Sprawdź może, jakie modele urządzeń są dostępne w ofercie Sanity, bo jeśli chodzi o inhalatory to obecnie wydaje mi się, że marka wiodąca, będzie można poszukać fajnych sprzętów. Mają i takie kieszonkowe jak Silent Mesh i coś większego i jakieś urządzenia przygotowywane dla dzieci, więc pewnie coś uda się wybrać.

Gość Kuba

Wielkich doświadczeń z inhalatorami nie mam, sam nie korzystam, ale żona chwali sobie takie coś jak Clip – mini inhalator, który można mieć zawsze pod ręką, o nieco zaskakującym wyglądzie, ale podobno świetnie działa w praktyce, gdy ktoś chce zadbać o udrożnienie nosa w trakcie przeziębienia.