Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tatuaż dziecko

Polecane posty

Gość gość

Chcę zrobić napisy imion moich 2 synków. Co polecacie jako dodatek do tych napisów

Gość gość
to jest zło a ludzie którzy noszą tatuaże sa zli piekno zawsze dązy do piękna a tatuaże oszpeca ciało

Gość gość
Ja jestem bardzo przeciwna tej odpowiedzi. Otóż ludzie którzy mają tatuaże to od razu kryminalisci jak większość osób uważa a to wcale nie prawda bo osoby z tatuażami okazują najwięcej serca i miłości niż osoby które chodzą co chwilę do kościoła

Gość gość
Radzilabym jakis ladny napis sam sobie, bez dodatkow

Gość gość
Pawulon lub skok z mostu na beton :)

Gość gość
Tyle jadu nad ranem?

Gość gość
Tatuaż z imieniem dziecka i datą urodzenia to znak by obchodzić podludzi z daleka :)

Gość gość
Tatuaże robią sobie robole i margines społeczny oraz wszelkie doły społeczne.

Gość gość
I z takim jezykiem nie jestes marginesem?

Gość gość
Tatuaże są ok, ale tatuaż z imieniem dziecka i datą urodzenia, kwalifikuje tauowaną do odstrzału :) taka dziarka z daleka krzyczy "PATRZCIE NA MNIE DZIECKO TO MOJE JEDYNE OSIAGNIECIE". Zrób sobie taki tatuaż, a wylądujesz na fp "Madka Spotted" :)

Gość gość
A moze to tylko wyraz milosci? Podobno tatuaze powinny miec znaczenie. Malo jest sytuacji z zyciu tak waznych jak narodziny dzieci.

Gość sówka1313
Moja kolezanka zrobiła z imieniem syna i datą urodzenia, ale cos jej sie popieprzyło i podała złą datę,serio.

Co do samej idei tatuażu, to ja jak byłam dużo młodsza to myślałam,że kiedys zrobię sobie tatuaż.Ale teraz nie chcę, bo teraz tatuaż to ma praktycznie każdy. To juz nie to co kiedys...

Gość gość
Nigdy nie rozumialam tego sugerowania sie innymi. Tatuaze maja podobac sie nam, co za roznica czy tylko jedna osoba ma tatuaz czy 1000?

Gość EmileczkaWu
Tatuaże mają podobac się nam a nie komuś. Druga sprawa, trzeba trafić na naprawde dobre studio. Niekiedy koszt takiego tatuażu to 4000 zł w górę. Druga sprawa to pielęgnacja. Ja nie stosuje, ale mój mąż. Ma specjalny kosmetyk do pielęgnacji tatuażu , który praktycznie stosuje od samego początku, zaraz po zrobieniu. Tattoo Butter Loveink http://loveink.pl . Bardzo dobrze rana sie po nim goiła ;)