Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz jest chamem

Polecane posty

Gość gość

Moj maz wlasnie mi powiedzial ze kazdy inny facet chcial by mnie ale.do ******** :( Non stop słyszę jaka to ja nie jestem tepa , i wogole. A brzydka ani tepa nie jestem.. A kontrolq na.kazdym kroku , sprawdzanie tel , czepianie sie o wszystko , poniżanie ze ja do niczego sie nie nadaje.. Wiecie co.odpowiedzialam mu tak.. Skoro jestem taka tepa i wogole to co ze mna robisz 8 lat ?? Wiecie co zamknol morde.. Ale mam go juz dosc.. Lazi za.mna krok w.krok kontroluje wmawia rzeczy ktorych nie.robilam , przez 8 lat nawet przez mysl mi nie przeszla zdrada czy cokolwiek.. Mam go.juz dosc.. i co sie nie stanie jest moja wina..Najlepiej zebym siedziala przy nim 24 h i sie gapila na.niego.. Dusze sie a dwa ze poniża okropnie.. Skoro jestem taka tepa jak mówi ze nadaje sie tylko do lozka , to po co kontroluje sprawdza ...Mam.go juz dosc..

Gość gośćMarti88
Biedna zal mi Ciebie a nie mozesz go zostawic?

Gość gość
To masz 8 zmarnowanych lat. Taki facet ciągnie cię psychicznie na dno. Odbiera c***ewność siebie i wiarę w siebie. Właściwie po co ktoś taki w naszym życiu pod jednym dachem. To nie ma sensu. Małżeństwo powinno sprawiać by było nam razem lepiej a nie gorzej.

Gość gość
I co mysle.. in cie zdradza.. probuje znalezc w tobie co sam robi. Dobra rada- sprawdz. Przetrzep mu telefon jak o tym nie wie

Gość gość
gość dziś jesteś tępa, przywyknij do tego, to nic złego

Gość masz to co masz
większość kobiet jest tępych, więc jesteś autorko normalna, nie pękaj, a z mężem zamiast się kłócić bez powodu to idź za ręke na spacer, dotleń ten tępy mózg troche

Gość gość
Większość facetów to chamy i prostaki, tylko potrzeba różnego czasu żeby to ujawnili. Mój nie dość, że cham to jeszcze maminsynek.

Gość gość
Eee tam nie pierdziel. Tylko "nollajfy" sa singlami :D malzenstwo, mezus, bachor itd to najwieksze mozliwe szczescie i sens zycia :D BUAHAHAHAHAHAHAHEHEHRHEHEHEHEHEGT :D

Gość gość
Oczywiscie mezus na pewno nie ma zadnych nalogow :D no bo po slubie nikt nie pije itd ;D :D :D :D :D :D jak to dobrze ze nie zrobilam bledu slubu hihihihii :D

Gość gość
Gosc 7.36 nie ma żadnych nałogów nie pije nie pali .. Ale jest nie do wutrzymania..

Gość gość
Robisz dużo błędów orograficzny :O „zamknął” a nie „zamknol” itp. Weź zostaw tego gbura! Nie widm na co Ci taki agresor

Gość gość
ma kompleksy i jest niepewny siebie

Gość gość
Chyba kazdy facet taki jest. Jedyne co dobreho ma kobieta z faceta to te cherlawe plemniki a potem dzieci. Ja mojemu ojcu obilam morde jak obrażał mame. Kazde dziecko powinno tak postępowac. Dziwi mnie jak dorosly facet nie broni matki.

Gość gośćtakaja
Mój były też ciągle szukał jakichkolwiek dowodów że go zdradzam (A nie miałam żadnych kontaktów z innymi mezczyznami s jak już to ograniczało się to do wysłania notatek z zajęć, miał moje fb, zaglądał w tel, miał wszystko) Oczywiście nawet takie wysłanie było jakby zdrada, ale jak on pisał z innymi rzeczy typu "jesteś piękna, chciałbym być przy tobie, masz seksowne uda" to to już nie była zdrada.... Hipokryta... Wszystko jak już to była moja wina, on się nacpal ale to była moja wina, bo mówiłam że nie toleruje takich rzeczy. Wyzywal podobno żeby mnie uspokoić gdy byłam zła że pisze z innymi i pije. Mówił że na takie traktowanie zasługuje (bo on zdradzą, pije, cpa ale to ja mam się starać i być wiecznie miła) Na szczęście w końcu zmadrzalam, uświadomiłam sobie w końcu że to nie była moja wina i że nie zasługuje na takie traktowanie. Radzę i Tobie autorko byś przejrzała na oczy, lepiej późno niż wcale. Moja samoocena jest równa 0, ale wolę żyć sama z myślą że nikt mnie nie będzie chciał niż żyć z osoba która mnie zdradza, wyzywa i uważa że to jest w porządku.

Gość gość
Odejdź od niego