Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PAnowie przy porodzie

Polecane posty

Gość gość

jak wasi Panowie znieśli akcję porodową :D? cięzko było czy raczej zachowali męską twarz ?

Gość gość
Moj byl przy cc wiec normalnie rozmawialismy sobie

Gość gość
Mój był dzielny, nie przeszkadzał, był pomocny, wachlował, dawał wodę, cóż więcej mógł robić. Gdy go pytałam o wrażenia to tylko robił wielkie oczy, wydychal powietrze i mówił "ja bym nie dał rady". Przy obu porodach bardzo popękałam. Drugi był bardziej hard corowy, z rzucanie się lekarki na brzuch, a do tego biedny widział jak główka wychodzi i mowi że niepotrzebnie spojrzał ;) mimo wszystko jakoś specjalnie się nie zniechęcil, bo już po kilku dniach się dobierał, a połóg strasznie mu się dłużył ;)

Gość gość
przy cc moze byc partner ?:OO No ja sie zstanawiam jak mój to zniesie ... na widok krwi m słabo

Gość gość
Moze byc przy cc . Dostaje specjalnie wdzianko i siedzi przy glowie kobiety, na wysokosc****ersi jest parawan wiec nic nie widac. Maz nie musi byc do konca jak sie krew leje , moze byc oparciem dla ciebie w pierwszej i drugiej fazie

Gość gość
Moj byl przy dwoch. Pomagal,masowal itp. Ale mowi ze trzeci raz nie pojdzie bo nie moze zniesc tego ze tak cierpie .

Gość gość
moj dziś rano sie pyta czy kobiety zwsze krzycza przy porodzie :D

Gość gość
Oj jaki troskliwy, nie moze zniesc twojego cierpienia to niech ci trzeciego dziecka nie robi , a jak sama pragnie szybko trzeciego porodu, to nie powinien miec wyrzutow, cierp cialo cos chcialo:)

Gość gość
No widzisz. A ja rodze w marcu i wszystko mi jedno czy bedzie ze mna czy nie.

Gość gość
Mój był tylko do 6 cm, był dzielny ale ledwo co dalej radę wtedy, nie mógł się patrzeć jak wołam się na skurczachbo pod prysznicem i wychodził gdy robili mi masaż szyjki. Ale tak się umieliśmy że nic na siłę, później była ze mną siostra i jeśli któras ma taką możliwość to polecam rodzić z mamą siostra albo przyjaciółka. Nie każdy się nadaje do porodu. Mój to chyba traumy by dostał jakby był do samego końca heh