Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki zabieg na rozstępy ( Kraków)

Polecane posty

Gość gość

Po porodzie skóra brzucha oraz na udach wyglada bardzo źle. Próbowałam kremów ale to nie działa. Zaczynam się zastanawiać nad zabiegiem na rozstępy. Jaki polecicie? I gdzie w Krakowie sugerujecie się na cos takiego wybrać?

Gość gowrst
No niestety ale bardzo wiele zależy od naszej predyspozycji oraz genów. Niektórzy z natury mają bardzo elastyczną skórę tak więc u nich rozstępy się nie pojawiają. Ktoś inny ma taki problem .Sama miałam skłonność do rozstępów już przed ciążą. W ciąży masakra. Nie pojawiły się jedynie na brzuchu ale również i na udach Miałam pojedyncze ale po ciąży było ich więcej. Po porodzie czułam się źle. Mąż wprawdzie mnie pocieszał,że wyglądam dobrze ale ja widziałam swoje. Zdecydowałam się na zabieg. Mezoterapię. Specjalny środek jest aplikowany podskórnie. Chodziłam na to raz w tygodniu. Nie zlikwidowało mi rozstępów całkowicie ale w przeciwieństwie do kremów ( które nie działają...) dało bardzo dobre efekty. Rozstępy się zwęziły, stały się mniej widoczne. Chodziłam do Beauty Tower, tutaj możesz sobie dokładniej poczytać o zabiegu: https://beautytower.pl/oferta/mezoterapia-iglowa/ Gabinet oczywiscie z Krakowa