Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie, że najpiękniejsze kobiety wybieraja sobie blondynow

Polecane posty

Gość gość
A blondyni brunetki, blondynki połudnoiwcow ognistych a południowcy blondynki, to zasada przyciągania się przeciwieństw.

Gość gość
przeciwienstwa sie nie przyciagaja

Gość gość
Co za bzdura. Większej nie czytałam. Znam wielu przystojnych brunetów, szatynów. Z ciemnymi lub piwnymi oczami. Dlaczego piękne kobiety miałyby takich pomijać? Przede wszystkich nie tylko o wygląd chodzi ale też o dojrzałość, zachowanie, szacunek do kobiet i do innych ludzi.

Gość gość
Faceci o ciemnych oczach chcą tylko ciupciac

Gość gość
Co ty p********z farmazony jak potłuczony? :/ Tak samo niebieskoocy blondyni. Nie chodzi tylko o wygląd, ale też o zasady, którymi dany człowiek się kieruje w życiu. Nie będziesz mi mówić, kto o czym myśli, bo nie znasz wszystkich ludzi :D

Gość gość
Nie. To jakas glupota

Gość gość
Ta a praworeczni wybieraja leworecznych hehe.

Gość gość
Nie, za to zauważyłem, że piękne i inteligentne kobiety wybierają słodkich misiów, którzy je zdradzają, każą robić zboczone rzeczy, są piwożłopami, a po 30stce rosną im tylko brzuchy, ale jej miś to słodziak i był taki przystojny kiedyś.

Gość gość
Moja mama piękna brunetka lubiła blondynów (i rudych). Ja niestety urodą podałam się w dużej mierze do ojca. Charakterem zresztą też. Ale też lubię blondynów (i trochę rudych). Zawsze zwracam uwagę na jasne włosy. Od zawsze tak miałam. Przed chwilą rozmawiałam z koleżanką, nie Polką, typ południowy i cóż, uważa że Polacy i Polki są piękni, tacy inni, jaśni, ale jej typ to typ południowy.

Gość gość
Mi najbardziej podobają się mężczyźni z jasnymi włosami do max. średniego brązu i z jasnymi oczami, mogą być zielone, niebieskie, szare, obojętnie. Oglądalam kiedys ze znajomymi turecki serial i nawet wtedy moim koleżankom podobali się ci egzotyczni aktorzy a mi się spodobał jedyny grający tam jasnowłosy i niebieskooki męzczyzna :) Ale poza tym ja akurat do atrakcyjnych się raczej nie zaliczam, sama mam bardzo ciemne włosy i śniadą karnację ale niestety nie wyglądam jak latynoska, bardziej jak cyganka albo rumunka xD

Gość gość
18:50 właśnie rację " ci slodcy misie " są najgorsi , sama z takim zapuszczonym bebzonem jak swinia byłam , zdradzal mnie i pił , ale karma wróciła bo nikt takiego grubego brzydkiego menelaosa nie chce a mial sie za boga

Gość cyganka albo rumunka xD
o i rudych też lubię

Gość gość
a ja lubię blondynów niebieskie oczy jk moja pierwsza miłość której nigdy nie zapomnę

Gość gość
Mnie się podobają bruneci, z 2 dniowym zarostem na twarzy.

Gość gość
Byc moze. Najczesciej brunetki z cienymi oczami lubia niebieskookoch nlondynow i na odwrot, blondyni leca na brunety

Gość gość
Jestem blondynką lubię blondynów.

Gość gość
Mam czarne włosy i ciemne oczy, w Pl chyba się to określa jako typ południowy, i odkąd pamiętam, zawsze podobali mi się jaśni blondyni, nawet ci pofarbowani :P Zawsze tylko oni potrafili mi zawrócić w głowie, wiem, że to głupie, kiedyś nawet nie zwracałam uwagi na brunetów, chociaż byli ładni, a jak był tylko blondyn, nawet brzydki, to mnie się podobał.