Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w osobie, która ma mnie w du)pie...

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakiś sposób, aby wymazać taką osobę z głowy. Wy coś do niej czujecie, a ona ma was w du)pie. Jak po prostu się tym nie przejmować? Chciałoby się z nią być, ale wiadomo, że to nie możliwe... Co robić :(?

Gość gość
Czemu nie możliwe? Tak tobie powiedziała? Jeśli nie powiedziała wyraźnie "Nie" to jeszcze nic straconego. Jeśli chcesz z nią być i ci na niej zależy to zawalcz o nią.

Gość gość
Widocznie zasłużyłeś na to.

Gość gość
Nie odzywac sie jak nie trzeba. Ja od jutra bede musial cos zrobic, niby kolega ale juz nie moge. Nie wiem, czy dam rade.

Gość gość
Oo Pajacyk :) dzień dobry kochanie :). Szanuj kolegę swego bo mieć jednego a dobrego ciężko w dzisiejszym świecie. Noo chyba, że szanuj kochankę swą bo żaden koleś nie zrobi Ci tak dobrze jak ona :) - wybieraj.

Gość gość
zaryzukuj no może nie ma w d***e a jeżeli ma i jestes tego pewny to zapomnij

Gość gość
też miej ją w du+pie, bo po co się zamartwiać taką osobą? Tylko się zmęczysz psychicznie

Gość gość
jesteś zero wart obsmarowujesz ją na swoim chorym forum siebie lepiej oceń

Gość gość
Spory musi mieć tyłek skoro się tam mieścisz ;)

Gość gość
Skoro tak to nie ma w tym żadnego zakochania, łączy was tylko seks bez wzajemności :P

Gość gość
W jakim sensie klin klinem? Ja nie umiem o tej osobie nie myśleć...

Gość gość
Najlepszy sposób to unikać tej osoby lub poznać inną kobietę. Ewentualnie można przeczekać, kiedyś samo przejdzie. Swoją droga to ona może nawet nie wiedzieć, że jesteś w niej zakochany. Pokazałeś jej to, czy czekasz aż się zorientuje? Być może sam się tak zachowujesz wobec niej, więc nie dziw się że nie zwraca na Ciebie uwagi

Gość gość
[19:32 Ja nie Autor, ten drugi. Unikac osoby ktora pracuje obok, kilka krokow mnie, ale jak? Jestesmy tylko my.

Gość gość
Najłatwiej zmień pracę, jeśli sobie z tym uczuciem nie radzisz. Ona wie, że się w niej podkochujesz? Korona Ci z głowy nie spadnie jak jej o tym powiesz

Gość gość
gość dziś Nie mam jak unikać. Poznać inną? Spróbuję, ale myślę o tej. Przeczekać można, ale kiedy to minie? Czy wie? Tego nie wiem... Co jakiś czas na nią spoglądam i patrzę czy ona na mnie też. Otóż ona na mnie nie spogląda, a to jest równoznaczne z brakiem zainteresowania. Ja się na nią gapię, a ona na mnie nie. Dla mnie to równoznaczne z tym, że mam nie w du)pie

Gość gość
Jeżeli ma cię w dooopie to dobrze, tak ma być, na tym polega stosunek płciowy :-D

Gość gość
19:47] Nie zmien prace bo to moja dzialalnosc. Ale jak to zrobic i nie stracic kolezanki. Zalezy mi na niej. Choc chce uniknac zakochania. Mysle, ze i tak nia bedzie, jesli jej niebobraze. Tylko jak powiem, ze nie mozemy rozmawiac, chyba sie poplacze. To, co mnie ogarnia da sie wyciszyc brakiem rozmow. Juz raz mnie wzielo na milosc, potem minelo. No i niedawno znow. Pomogl np tydzien prawie ciszy. Ale teraz to trudniejsze. Wtedy byly 2-3 osoby oprocz mnie, teraz tylko ja i ona. Boje sie, ze jak powiem, ze ... Tylko co, ze zakochalem sie chyba., zniszcze to, ze moge z kims tam porozmawiac. Moze wystarczy jak najmniej sie odzywac. Ona ostatnio chyba mnie lubi, uwaza za kogos komu mozna ufac, nie leci na seks.

Gość gość
I wnioskujesz po tym, ze sie nie patrzy, ze Cie ma w d***e lol ile masz lat 15? Daj jej spokoj. Jestes niedojrzaly.

Gość gość
Chyba tylko musze pamietac zeby byc zwyklym kolega do rozmow o pogodzie. Ona sama mi sie zwierza, normalnie jak przyjaciolce czy dobremu koledze.

Gość gość
20:05 Skoro ona o niczym nie wie to czego Ty od niej oczekujesz? Być może za długo to trwa, to zawieszenie, samym patrzeniem nie dasz jej do zrozumienia że jesteś zainteresowany. Ile to trwa między wami?

Gość gość
Panowie strasznie komplikujecie sobie życie

Gość gość
Droga Pani. A jak by Pani była wolna, samotna a tam naprzeciwko chodzi siedzi mówi takie ciasteczko i słyszysz do cały dzień, widzisz a nawet Ci się zwierza. Ale ma dziewczynę. Nie wierzę, że byłabyś bezduszna i zimna jak lód. W dodatku brak innej osoby do rozmowy.

Gość gość
gość dziś [20:21 Dlaczego na mnie nie patrzy? Bo ma mnie w du... ja też jak kogoś nie kocham to się na niego nie gapię, a jak ktoś mi się podoba, to patrzę non stop...

Gość gość
Autorze ile masz lat?

Gość gość
Na mnie jedna dziewczyna ciągle patrzy, znaczy że czegoś chce?

Gość gość
Tak. Zazdroszczę. Moja na mnie nie spogląda, a ja na nią ciągle ukradkiem zerkam.

Gość gość
Może jesteś nie wyględny? Źle ubrany? Bo ja wyglądam dobrze i może dlatego patrzy

Gość gość
Zakochaj się w kimś innym. To moja metoda. Oszczędnie używaj słowa "dupa".