Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w osobie, która ma mnie w du)pie...

Polecane posty

Gość gość
Właśnie jestem ładnie ubrany. Inne patrzą, a ta nie patrzy. Boli mnie to, bo na jej spojrzeniu mi zależy, a nie tamtych...

Gość Nów___
Po niemożliwe powinna być kropka. Nie rób sobie nadziei. Szukaj sobie takiej na którą masz szansę.

Gość gość
Nie. Nie wszystkie zainteresowane kobiety zerkaja. Zerkaja tylko te odwazne bo wszystkie wiemy ze te “ukradkowe” spojzenia widzicie. Naprawde skromne dziewczyny tego nie robia, szczegolnie jak chlopak sie Im podoba. Szczegolnie jesli jestes przystojny, a ona nawet zachwiane poczucie wartosci to nie bedzie zerkac. Powinienes zachowac sie jak mezczyzna i zaprosic ja gdzies. Jak sie wstydzisz, to moze kolezenskie piwo po pracy? Zonaczysz jak zareaguje..

Gość gość
00:35 Może ona patrzyła wcześniej a Ty to ignorowales. Ile można się tylko patrzeć? Patrzenie to wstępny etap, po którym trzeba działać. Jeżeli nic nie robiłeś to znaczy wg niej nie byłeś zainteresowany. Swoją droga Autorze, 24 lata to już poważny wiek i mniej więcej powinieneś wiedzieć jak działają relacje z kobietami

Gość gość
Też miej ją w d***e. Przyjdzie do ciebie piękną i pewna siebie kobieta i będzie razem, a tamtej będzie głupio. Kobiety lubią jak facet jest zajęty. Zakazany owoc kusi

Gość gość
Uwaźam powinieneś podejść tak po prostu zagadać a nie jak dzieci jedno patrzy drugie nie patrzy

Gość gość
"Kobiety lubią jak facet jest zajęty. Zakazany owoc kusi." - większej bzdury na tym forum nie czytałam :D Jak jesteś czymś "zajęty", to kultura wymaga, żeby o tym mówić. "Zakazany owoc" nie kusi, wręcz odpycha. Brak reakcji sprawia, że druga osoba robi dokładnie to samo! Normalni ludzie, a nie pokrzywieni psychicznie, jeśli są sobą zainteresowani, to po prostu znajdują drogę na to by się spotkać. Inni to du/py wołowe i nie warto nimi sobie zawracać głowy.

Gość gość
Dlaczego tylko facet ma/może niby pierwszy zagadać?

Gość gość
Zagaduje ten, kto mądrzejszy. Tyle! Kto pyta, nie błądzi i nie zrzędzi :D

Gość gość
Ktoś komu zależy nie popuści .Moim zdaniem kobieta nie będzie się płaszczyć.

Gość gość
Ubiór to nie wszystko.Liczy się to coś.Spontan uczucie i zaangażowanie.

Gość gość
znajdz sobie inna, taka kwiatka jest pol swiatka

Gość gość
Jak jesteś taka odważna suka to podejdź i zagadaj do odważnych świat należy droga wolna

Gość gość
Właśnie się dowiedziałem, że nie jestem w jej typie. Ona lubi chłopaków 185+ i blondynów. Ja taki nie jestem. Teraz wiem, dlaczego na mnie nie spoglądała. Musze przyznać, że od jakiegoś czasu męczy mnie to, że ja się w niej podkochuje, a ona ma mnie w du... Podkochowanie się to złożony proces chemiczny i ja jemu uległem. Ciągle o niej myślę, a ona nie jest mną w ogóle zainteresowana...

Gość gość
Moje oczko w głowie dziś powiedziało mi "oj tam" na moje słowo że tęskniłem.

Gość gość
12. 14 spontan uczucie i zaangażowanie? Niech zgadnę, masz 18 lat?:/

Gość gość
A moja myszka jest bardzo zainteresowana, współczuję Ci ale będzie inna

Gość gość
witaj w klubie :O

Gość gość
Właśnie chodzi o to, że ja chcę ją olać, ale nie potrafię. Ciągle o niej myślę. Mam wrażenie, że moje ciało i psychika samoistnie zmierza do destrukcji. Myślę o niej jak jej nie ma. Jak ją widzę to się na nią gapię. Jak myślę, że w tym dniu będzie, a jej nie ma, to zaczynam być zdołowany. Chciałbym wiedzieć co robi, z kim rozmawia itd. Wpadłem na całego. A jestem osobą rozsądną i wiem, że to nie ma sensu, skoro nie będziemy razem. Zastanawiam się jak przerwać to uczucie. Alkohol? Antydepresanty?

Gość gość
Zmień pracę lub męcz się dalej, innej opcji nie ma. Chyba, że wyznasz co czujesz, dziewczyna się ucieszy i będziecie żyli długo i szczęśliwie

Gość gość
Taa. Życie to nie bajka

Gość gość
Skoro z góry tak zakładasz, to bajki w życiu mieć nie będziesz

Gość gość
Nikt nie ma życia jak w bajce