Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Was też ktoś usunął ze znajomych na facebooku?

Polecane posty

Gość gość

albo na innym portalu społecznościowym? Bo mi to zrobiła niejedna osoba, i to najgorsze, że mi na tych osobach zależało. Też byliście w podobnej sytuacji?

Gość gość
tak i czuje sie jak smiec

Gość gość
Kolega Rafalek mnie usunal.

Gość gość
Prawda jest taka, że nie byłam nic winna tym osobom, wręcz przeciwnie, okazałam im sympatię, a tu proszę..Tak mi się odpłacili.

Gość gość
A może to ktoś z Was w ten sposób potraktował osobę, która była dla niego życzliwa?

Gość gość
czuje dokladnie to co Ty

Gość gość
Dwie osoby mnie usunęły, jedna to raczej wiem za co, druga pojęcia nie mam, ale nigdy nie wnikałam w to. nie zależalo mi specjalnie na nich. ta, która wiem dlaczego usunęła mnie, to zagorzała katoliczka, a ja nie ukrywalam że popieram aborcję na życzenie. Ja z kolei usunęłam kilka osób lub też ukrylam posty od paru. np ukryłam widoczność postów od kolegi, z czasów liceum (mam teraz 34 lata), który prawie codziennie wrzucał albo jakies "hity" disco, albo zdjęcia jedzenia typu schabowy, golonka, lub fryki itd lub co weekend w/ódka z colą. inną koleżankę ukrylam co często się u niej pojawiały zdjęcia matki boskiej... wyrzucilam z fb byłego faceta, który mimo że minęło ponad 10 lat od rozstania, on żonaty dzieciaty, ja zamęzna z dzieckiem, pisal mi wiadomości że mu się śniłam i że wspomina dawne czasy i sugerowal jakie sytuacje (łóżkowe) wspomina. jak go usunęła, - a przecież nie wyskakuje powiadomienie że ktoś cie usunął... - to po max 2 tygodniach znowu zaproszenie. to usunęłam zaproszenie. to eiadomość po paru godiznach czemu usuwam, itd. przymilanie się, to dostał bana i tyle, zablokowalam go. Na szczęście dzieli nas spora odległość, nie będzie mnie nachodzil :P on o ile wiem, to jakoś okolice Olsztyna, a ja Słupsk.

Gość gość
Mi kiedyś koleżanka powiedziała w pracy, ot tak, że poprzedniego dnia robiła porządek na FB i pousuwała osoby z którymi nie rozmawia przez FB a gdzieś po pół roku zorientowałem się, że nie mam jej w znajomych:D