Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie

Polecane posty

Gość gość

Kocham Cie W. Jesteś dla mnie najpiękniejsza, naturalna, jesteś jak Aniołek lubię patrzeć jaka jesteś czuła, ciepła taka delikatna. Będę walczył i nie poddam się. Nie zasługujesz na niego to jest frajer jakiego jeszcze nie widziałem

Gość gość
On cie widzial i tez placze...

Gość gość
Władysława Łokietek ❤️

Gość gość
Będę Cię bronił nie pozwolę by cię ktoś obrażał mam nadzieję że kiedyś wejdziesz na to forum i to przeczytasz Kocham Cie taką jaka jesteś patrzę na Ciebie aż oczy robią się mokre chciałbym Cię przytulić i powiedzieć co czuje i wiem że to nastąpi KC

Gość gość
Chyba on nie zasługuje na nią:/

Gość gość
KFC kontra Burger Prince

Gość gość
Jestem pewny. kopa bym mu zasuną szkoda mi tej dziewczyny każdy popełnia błędy to jest życie ale ona płacze widzę jaka jest smutna aż serce ściska

Gość gość
naturalna? a ja myślę ze wcale nie pasuje mi ten blond ,chyba wolałeś mnie w ciemnych jednak,nie podobam się sobie muszę coś zmienić..zadbać o siebie,wiem że toi frajer wiem

Gość gość
Tylko na nią popatrzeć ona jest wartościową dziewczyną jak można tak traktować kobietę nie znam żadnej taka jak ona jest powinien ten frajer ja docenić a on tylko rżnie buraka gdybym mógł to bym zmiażdzył ale mi nie wolno gnoju jestem wkórwiany za to

Gość gość
olej go ,jest taki i zawsze taki był,nigdy mnie nie kochał,nie musisz mnie bronić,startował do mnie bo byłam mu kulą u nogi od kiedy ma inną na boku..chciał się mnie pozbyć,nadal chce ,już mu powiedziałam ,,droga wolna''Uświadomiłam mu ze ten związek dawno umarł ,nie ma szans byśmy się dogadali ze najlepiej jak każde pójdzie w swoja stronę,stwierdził że chce wyjechać

Gość gość
Nie wytrzymam muszę Tobie wyznać bo zwariuje. Boli mnie serce jak cierpisz, trochę się o nim dowiedziałem on tylko kasę widzi a Ciebie wogóle nie szanuje co on chce ci udowodnić? Niech najpierw popatrzy na śiebie ile ty musiałaś przez tyle lat wysłuchiwać on teraz rżnie pawiana oj oj stracisz ją i żadna kobieta cię nie będzie chciała potrafisz manipulować tylko szkoda że w klatce ją nie zamkniesz . Mi na niej zależy i będę walczył a ty lepiej daj jej żyć mężuśiu za grosz ona tylko cierpi przez ciebie kiedyś Ci to powiem jak facet facetowi

Gość gość
Nie układa wam się to ja zostaw jak masz ją poniżać nie jesteś jej wart

Gość gość
Racja. z tego co czytam gościu to naprawdę ci zależy nie zmarnuj tego

Gość gość
Widziałem cię kruszynko jesteś niezwykłą tak bije od ciebie ciepło że aż miło patrzeć ten patafian tylko jeździ w tom i z powrotem gdzie on do ciebie niech motor sobie kupi dzidziuś tak mu zazdroszczę Ciebie miałem kobiety ale ty je pod każdym względem przebija masz ślicznego synka i córeczke

Gość gość
gdzie mnie widziałeś?

Gość gość
Podszyw ona tu nie zagląda na takie fora więc nie podszywaj się pod kogoś.

Gość gość
Z dzieckiem ją widziałem. Działas na mnie jak narkotyk jak cie widzę kruszynko

Gość gość
6:31 - kobieta z dzieckiem, działa na mężczyzn jak płachta na byka, czyli jest niewidzialna, i nie chrzań kobieto, że może być inaczej. my lubimy jak dziecko jest nasze, ale obce, to obciach i niepotrzebne kłopoty.

Gość gość
To chyba ciebie to dotyczy mnie jako facetowi to nie przeszkadza

Gość gość
z młodszym czy starszym? uwielbiam facetów którzy lubią dzieci bo mam uraz do mojego na tym punkcie on jest nie dość że zimny i nie umie z nimi rozmawiać to jeszcze kiedyś porzucił mnie z dzieckiem -nie chciał go .Bede po 21.30

Gość gość
Ktoś pisał z dzieckiem to musi być młody nie chce, jak będzie mieć swoje lata Nie stary!!! to już to normalne. Nie przejmujcie się.

Gość gość
Autorze a skąd ty wiesz jak jest u nich e mskzenstwie ,??+