Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam siebie lubic skoro wlasna matka mnie nie lubi

Polecane posty

Gość gość

ano wlasnie nie lubi mojego charakteru, woli, żebym sie do niej wcale nie odzywała, mam 40lat i od zawsze tak bylo

Gość gość
A Ty jesteś dorosła i masz swój rozum czy mentalnie jesteś na poziomie przedszkolaka? Każdy sam buduje swoją pewność siebie i charakter.

Gość gość
Zrozumiec, ze matka to tylko czlowiek i nie jest wyznacznikiem tego czy jestes fajna osoba. Ona cie nie lubi, kij jej w d**e. Inni cie pewnie lubia.

Gość gość_A_B_C
jesteś pewna, że nie chce się do Ciebie odzywać, czy sobie wmawiasz?

Gość gość_A_B_C
KIJ jej w d... sorry - głupia rada. Czy Cię lubi czy nie, to Twoja matka. Podejdź z miłością/miłosierdziem do jej ograniczeń, słabości, to i siebie zaczniesz lubić. Ściskam.

Gość gość
No to akurat nie prawda, ze kazdy sam buduje pewnosc siebie i charakter. Mozna miec jedynie jakies predyspozycje i tyle. Dzieci, pozniejszych doroslych, buduje rodzina, rodzice i najblizsi. Błędy wychowawcze wychodza pozniej.

Gość gość
Miłosierdzie to taki wyświechtany tekst. Podobnie jak to nadstawianie drugiego policzka. To, że ktoś urodził dziecko nie znaczy, że należy mu się miłość i wybaczanie. Gdyby moja matka się do mnie nie odzywała to też miałabym ją w d***e.

Gość gość
Wcale nie wyświechtany. Wiem co mówię.

Gość gość
1:40 Powiedział największy zaburzeniec na stronie. Całkowity brak sugerowania się innymi to właśnie miernik zaburzeń osobowości.

Gość gość
moja tez mnie nie lubi

Gość gość
Nie jestes sama, takich dzieci nielubianych i odtracanych przez matki jest duzo wiecej. To postepowanie matek wynika z ich chorego egoizmu i skupieniu glownie na sobie. Tak juz bedzie przez cale zycie twojej matki, nie da ci ona czegos czego w niej nie ma czyli bezwarunkowa milosc. Naucz sie kochac i akceptowac siebie sama wbrew wszystkiemu, a z nia ogranicz kontakt i nabierz dystansu. Pewnie tego nawet nie zauwazy.