Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjna 30stka

Polecane posty

Gość gość

co konkretnie musi spelniac wg kazdego z was?

Gość krótko na temat
nie udawać że ani nie próbować wyglądać na 20stke, i troche rozumu nie zaszkodzi

Gość gość
dziś jesli to jedyne wymagania to wiekszosc kobiet 30 plus jest atrakcyjnych

Gość gość
krótko na temat dziś ja taka jestem i zaden facet nie powiedzial ze jestem atrakcyjna :(

Gość gość
kazda 30 stka jest atrakcyjna :)

Gość gość
Ja bym Ci powiedział że ładnie Ci w czymś ładna sukienka itp.

Gość gość
gość dziś dziś jesli to jedyne wymagania to wiekszosc kobiet 30 plus jest atrakcyjnych > są atrakcyjne tylko charakterem odpychają, szczególnie te "niezależne", wyżej srają niż du/pe mają, są paskudne

Gość gość
dziś jaki charakter jest atrakcyjny ? jaki wyglad ?

Gość gość
Ja jestem atrakcyjna. Mam 30 lat, spore powodzenie i słyszałam to określenie nie jeden raz. Mam też tego świadomość :) Atrakcyjność to nie tylko cechy fizyczne, to też świadomość swojej kobiecości, akceptowanie i lubienie samej siebie. To też cechy charakteru a najistotniejsze jest optymistyczne nastawienie do ludzi ;)

Gość gość
optymistyczne tez, pogodne tez. a moze jednak po prostu ludzkie? traktowanie czlowieka jak czlowieka, bez uprzedzen, bez zlosliwosci, bez stawania chorych zadan?

Gość gość
Trzeba byc dobrze zarabiajaca kobieta na kierowniczym stanowisku, wlascicielka dobrze prosperujacej firmy, utalentowana artystka, aktorka, dziennikarka czy piosenkarka, cenionym politykiem z cieta riposta.Czyli to co rzadko miewa 20 stka, a jesli ma to w spadku lub przez lozko.w wieku 20 lat przyciaga uroda i mlodosc, w wieku 30 przede wszystkim osiagniecia, inteligencja, ciety dowc***i uroda troche powyzej przecietnej

Gość gość
Z wyglądu zadbana i kobieca, w rozsądny sposób "zrobiona ". Charakter: kobiecy, wrazliwa, lekko ulegla, z pogodą ducha.

Gość gość
22.10 Dokładnie tak :)

Gość gość
22.16 Mogę przyznać Ci rację Musiałeś już kiedyś spotkać taką na swojej drodze. Zdradzisz coś więcej? Jaka ona była?

Gość gość
Po prostu ładna, zgrabna, z dużym biustem. Zadbana, seksowna.

Gość gość
Tak jak moja koleżanka, wyćwiczona nie za duże piersi, proporcjonalnie zbudowana, fajnie jak nosi te swoje przylegające bluzki i spodnie/legginsy

Gość gość
kobieta z malym biustem juz nie jest atrakcyjna ?

Gość gość
Jest mały biust piękny, ale powinno go być widać trochę.

Gość gość
kobieta z malym biustem juz nie jest atrakcyjna ? x No nie za bardzo. Chyba że dla kryptogejów.

Gość gość
Ja lecę na taką jedną po 30. Ma nawet trochę nadprogramowych kilogramów ale i tak mnie fizycznie pociąga. Jest ładna z buzi, czysta i zadbana (ładne włosy i makijaż), nosi ubrania podkreślające jej z******ty tyłeczek. Obserwuję ją czasami w pracy i wydaje się być miłą osobą mimo niebezpiecznego wyglądu drapieżnej kocicy.

Gość gość
Eee, te z nadwagą też są aseksualne.

Gość gość
gość dziś krótko na temat dziś ja taka jestem i zaden facet nie powiedzial ze jestem atrakcyjna smutas.gif > musisz mieć komplementy aby się taka czuć?

Gość gość
gość wczoraj dziś jaki charakter jest atrakcyjny ? jaki wyglad ? > charakter spokojny i ugodowy, a wygląd skromny i schludny ale nie zwracający uwagi

Gość puste lalki wszystkich krajów
metal tylko szatan wczoraj Nie być polką > bzdura, bo nie dyskryminuje narodowością tylko zachowaniem

Gość gość
gość wczoraj Trzeba byc dobrze zarabiajaca kobieta na kierowniczym stanowisku, wlascicielka dobrze prosperujacej firmy, utalentowana artystka, aktorka, dziennikarka czy piosenkarka, cenionym politykiem z cieta riposta. > bzdura, faceci nie patrzą tak na osiągnięcia kobiety jak odwrotnie, masz skrzywioną rzeczywistość

Gość gość
gość wczoraj Po prostu ładna, zgrabna, z dużym biustem. Zadbana, seksowna. > biust bez znaczenia, ale pogodna to dobra cecha, seksowna też nie musi być, wole skromne a nie świecidu'py

Gość gość
gość wczoraj kobieta z malym biustem juz nie jest atrakcyjna ? > rozmiar biustu jest dla porządnych facetów mało istotny, liczy się całość jako pakiet

Gość gość
Biust liczy się i dla porządnych i nieporządnych, dla profesorów i robotników, dla nastolatków i czterdziestolatków, dla mieszkańców wsi i mieszkańców miast itd. Biust jest bardzo ważny, bo to esencja kobiecości. Jak facet mówi inaczej, to albo kłamie albo gej.

Gość gość
jestem facetem i NIGDY nie wybierałem kobiety z powodu biustu, ale pustaków nie brakuje