Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama jest ładniejsza ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Całe dzieciństwo wysłuchiwałam tylko jaka ona jest piękna. Miała wielu facetów i ogromne powodzenie. Naprawdę była piękna, wysoka z idealną figurą, ładną twarzą. Ciągle twierdziła, że ma zmarnowane życie bo mogła zostać modelką czy miss, ale babcia jej nie pozwalała. Ja niestety jestem podobna do mojego ojca, jestem szczupła, nie mam piersi czy tyłka, z twarzy jestem przeciętna. Nigdy nie słyszałam żadnych komplementów ani od rodziny ani od obcych. Smutno mi :(

Gość gość
A jak wygląda ojciec? Wciąż jest z nim?

Gość gość
Mój ojciec był wysoki i bardzo szczupły. Rozwiedli się kiedy miałam 3 lata, od tamtego czasu nie mam z nim kontaktu.

Gość gość
Teraz jest sama? Porównują Ciebie do niej?

Gość gość
Wiesz, u mnie trochę podobnie. Mama jest ładniejsza ode mnie. Na dodatek moja młodsza siostra ma od dziecka mówione, że jest tą ładniejszą. I tak dorastałam w kompleksach. Dobrze szła mi nauka. Zaczęłam się wcześnie malować. Delikatnie ale podkreślam urodę. Bez makijażu nie wychodzę. Zawsze dbam o włosy i zęby. Mam stanowisko i kieruję mężczyznami. Wiem, że się we mnie podkochują. Musiało minąć wiele lat zanim uwierzyłam, że jestem w miarę ładną kobietą. Myślę, że uroku dodaje mi mój życzliwy charakter i poczucie humoru.

Gość gość
Napisane jak prowo. Tak się bawisz małpko? Nieładnie. Uważaj.

Gość gość
Miała dziesiątki facetów, ale teraz jest sama. Nikt mnie do niej nie porównuje, mam 22 lata, żyję już sama, ale w dzieciństwie ciągle słyszałam jak ją komplementują. Ja nie usłyszałam żadnego miłego słowa nawet od rodziny, mimo, że mnie kochali.

Gość gość
Nadal jest piękna i ma powodzenie?

Gość gość
Teraz trochę przytyła i twarz jej opadła, ale nadal jest ładna jak na swój wiek.

Gość gość
Moja mama też jest ładna, ale cieszę się z tego bo urodę odziedziczyłam własnie po niej i słyszałam też, że jestem do niej podobna

Gość gość
Ja tam cieszę się z urody ludzi w mojej rodzinie. Zawsze kminiłam, że to matki mogą być zazdrosne o córki, ale widać bywa, że jest w drugą stronę.