Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż sie zakochał chce mnie zostawić

Polecane posty

Gość gość
Czulam ze cos jest nie tak, nue przytulal,czesto spal na kanapie ale jsk probowalam tozmawiac tp zawsze mial dobra odpowiedz.Seks tez byl rzadko i raczej taki wymyszony

Gość gość
zakochal sie, to i sie odkocha, nic rob, poczekaj az mu przejdzie :-)

Gość gość
11:22 skoro cie nie ciekawi to po co się udzielasz?

Gość gość
"gość dziś 10,30 hallloooo pani,to napisal mezczyzna,czyli tado..hehe" Akurat.... Baba jak nic z jadem zresztą

Gość gość
Wszystko zależy i nie dla każdego jest taka sama recepta na powrót faceta.czasami pomaga olanie faceta a czasami trzeba powalczyć.moja kumpela w pracy na początku smieszyla mnie ze swoimi kombinacjami żeby mąż zrezygnował z kochanki której w sumie na sto procent nie jest pewna.zaczęła ćwiczyć ,bo tamtą wysportowana,zapisała się na takie same zajęcia bo tamtą chodzi,zainteresowała się niby tymi samymi rzeczami co tamta,ubiera się lepiej ,zadbała o siebie i z tego co mówi ma efekt.także czasami niewiele trzeba żeby facet zastanowił się.

Gość gość
A moze by tak jego siostra z nim pogadala

Gość gość
Jak facet chce odejść to żadne pogadanki rodziny nie pomaga chociaż pewnie warto spróbować

Gość gość
Wydaje mi sie ze albo nie chcialas albo nie moglas miec dzieci a dla faceta to podswiadomie podstawa zwiazku a tamta zapewne marzy o wielkiej rodzinie i ma ze 23 lata i szanse urodzic nawet kilkoro.I to nie swiadczy o tym ze jakbyscie mieli dzieci to bys byla z nim szczesliwa.Moze bys byla siedzaca w domu niewolnica a maz by cie olewal, natomiast skupial sie w 100% na dzieciach.Wiekszosci kobiet to pasuje, ale nie kazdej.Nie ma jednej recepty na szczescie, zawsze cos za cos

Gość gość
To zapytaj go czy o dzieci chodzi.może warto jednak się postarać o dziecko by próbować ratować związek?pytanie czy chcesz się tak poświęcić.