Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy wiedzą że puszczalam sie za kase. Czy przegrałam zycie?

Polecane posty

Gość gość

Co robic? Wstydzę się wychodzić z domu Mam depresje

Gość gość
Miej to gdzies.Mozliwe ze zycie cie do tego zmusilo.Nie ma co sie przejmowac opinia innych.

Gość gość
Za kase jc to juz z obcokrajowcem przystojnym chociasz i wiecej by dał .

Gość gość
Zazdroszczą ci bogatego:/

Gość gość
Żałuje tego ehhh Autorka

Gość gość
Przecież ciągle to robisz, robisz i żałujesz? Tak jak mój znajomy, jedzie do d******* mowi, że ją kocha, by lizala mu o***t a potem żałuje, że znowu tak nisko upadl:/

Gość gość
Faceci jakby byli kobietami i mogli zarobić dupą to nawet by się nie zastanawiali. Olej to, ignoruj, szkoda życia na przejmowanie sie tym co myślą inni. Mają twarde dowody? Zaprzeczaj wszystkiemu jakby kto pytał. Kiedyś moja była (wredna sucz) rozpowiedziala że mi nie staje, było w tym ziarenko prawdy lecz to przez nią. Dzisiaj mam dziewczynę a ona wyszła na klamczuche. Nikt nigdy mnie wprost nie zapytal ale dalo się to odczuć. Ale jakby to Odpowiedział bym że jej smierdzialo z cipy. Ogolnie to w dupie to miałem

Gość gość
Wyjedz,zmien otoczenie,bo jak zostaniesz,gdzie sie puszczalas,watpie,abys cos zmienila. Nie dziwie sie ludziom,bo takie prowadzenie sie ,wiekszosc ludzi potepia.

Gość gość
nie wstydz sie, nie ma czego wygralas zycie !

Gość gość
No troche wstyd ale lepiej to niż pracować np. w Mcdonaldzie, a wiem co mówie bo sama pracowałam tam 4 lata. Rób to dalej przynajmniej zarobisz porządnie.

Gość gość
ludzie to zawsze wiedzą najlepiej co powinnaś:), (na żebry lepiej pójść do nich żeby poczuli się lepsi- chociaż raz) też tego nie popieram ale kobieta musi mieć powód i nie umieć znaleźć innego wyjścia żeby tak zrobić - współczuje bo pewnie sumienie gryzie. Te z mocnym kręgosłupem moralnym mimo wszystko nie upadają tak nisko bo idą pracować na kasę do marketu :D

Gość gość
jakie sumienie gryzie? co to za belkot

Gość gość
dawać doope nie grzech ale BRAĆ KASE ZA TO to hańba i syf

Gość gość
Jedyna opcja dla ciebie to zmienić otoczenie i zacząć życie od nowa. Maria Magdalena też była prostytutką, ale Jezus jej przebaczył, gdy zaczęła żałować grzechów i postanowiła głęboką zmianę życia. Idź jej drogą, odnajdź w życiu Jezusa.

Gość gość
Kobiety dające za kasę budzą we mnie podziw i szacunek. Uprawiać seks z kimś kto ci się nie podoba to ja bym nie potrafił, a one to robią. Dają odrobinę radości skrzywdzonym przez naturę brzydkim ludziom. To prawdziwe anioły.

Gość gość
W dzisiejszych czasach ku/rwy też mają do spełnienia misję życiową. I to jest godne pochwały! Doopa nie szklanka. Nie pęknie.

Gość gość
Brawo. Popisalas sie....

Gość gość
Dlaczego przegrałaś... chciałaś przeżyć młodość jak dzifka i przeżyłaś, teraz kłamstwem zdobądź frajera i nadal żyj jak dzifka, nic straconego :-)