Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość mojego życia ma żonę! Jak się jej pozbyć?

Polecane posty

Gość gość
Mam dla ciebie sposób na żonę... Udaj się do psychiatry i powiedz jakie masz zmartwienie, na pewno przepisze leki na zryty beret a jak zaimponujesz mu swoim rozmiarem może też nocleg w psychiatryku załatwi. W końcu szukasz domu tak? No cała ja...lubię pomagać zagubionym owcom i baranom :)

Gość gość
Jak autorko,coś wymyślilas?

Gość gość
Dzień dobry :) Właśnie nic, niestety :( nawet podpowiedzi tutaj żadnej nie dostałam.

Gość gość
Jesli to milosc to bedziecie razem.

Gość gość
Zadzwon do zony,poinformuj ja jak i co.i sprawa sama rozwiaze sie,zona wypier***i go.i bedzie Twoj.

Gość gość
No na co czekasz? Dzwoń do żony

Gość gość
zesrałaby się ze strachu :D

Gość gość
a najlepiej to idź do jego domu, gdy on będzie razem z żoną, to zobaczysz reakcję swojej miłości życia hahahahaha

Gość gość
zesrała się :D i poszła gacie prać :D

Gość gość
Tu żona swego męża: szczerze polecam poinformuj żonę! :) ja bardzo chętnie porozmawiałabym z taka desperatką :D dziewczyno gdyby on tylko chciał to zostawiłby żonę i nie byłoby absolutnie żadnego ALE!!! Pozdrawiam:) P.S. Ja swojego męża z małym fiootem oddałabym jakiejś desperatce.

Gość gość
Stare to i ślepe ropuchy :o Żal takich bab :D

Gość gość
Pokaż nam swoją fote tchórzliwa ropucho to się pośmiejemy. Co kochaś do żony biegusiem a ty na kafe ludzi wyzywać? :D

Gość gość
Stare, ślepe i na dodatek głupie :) Biedne istotki :(

Gość gość
jak tam dzwoniłaś do jego żony czy się dalej w kanałach ukrywasz?

Gość gość
Ślepa to jesteś ty, bo nie widzisz, że żonaty ma ciebie gdzieś żałosna istotko :D:D:D

Gość gość
i jeszcze głupia na dodatek, bo mądra nie czepia się rozporka żonatego

Gość gość
Ja bym poszla do zony, powiedziala co i jak, sama sie wyprowadzi.

Gość gość
A zlozyl pozew o rozwod? Jak nie to mozesz jej zaczac zycie uprzykrzac. Idz do jej pracy, nagadaj szefowi, zamawiaj pizze na jej adres, wrzucaj smierdzace rzeczy do skrzynki pocztowej i podpisuj, ze maz ci kazal. Ona sie z nim rizwiedzie.

Gość gość
Moj maz tez byl zonaty jak mnie poznal,ale juz od dawna im sie nie ukladalo.Ozenil sie po urodzeniu syna,bo tesciowa mu powiedziala,ze tak ma byc.Po roku juz byl po rozwodzie.Takze,jak twoj kochanek bedzie chcial,to bez gadania moze sie rozwiesc. Tylko zalezy jaka jest jego sytuacja,bo u mojego meza,na drugiej sprawie byl orzeczony rozwod.Tak to jest jak sie ludzie zenia bo ciaza,dziecko,a w sumie oprocz seksu nic ich nie laczy.Najbardziej zal dzieci.

Gość gość
Tak to jest jak sie ludzie zenia bo ciaza,dziecko,a w sumie oprocz seksu nic ich nie laczy. x No właśnie oprócz seksu czyli jak z tobą głupia kochanko, bo z żoną to go łączy dużo więcej: dzieci, dom, rodzina, wspólny majątek, wspólne życie

Gość gość
większość życia spędza się w pracy, dziecko to odrębny byt, a majątek to i z bankiem może łączyć

Gość gość
Nie najlepiej swiadczy o facecie to ze rypie sie bez zastanowienia z kim popadlo nie znajac tej osoby ani nic go z nia nie laczy,nawet sie nie zabezpiecza a potem robi dzieciaka ,żeni sie z musu a potem rozwodzi po roku.I ty debilko taka szczesliwa ze masz takiego nieodpowiedzialnego gnoja w domu???

Gość gość
Zal mi Ciebie autorko ze musisz latac za zonatym.On zdradza zone z toba.A jak zona go wyj***e to potem bedzie Ciebie zdradzal z inna.I tak wkolo bo oni nie umieja przestac.

Gość gość
Czyli żona jest matka jego dzieci, chcesz alimenciarza ? Głupia ty

Gość gość
Jak ty głupia kochanko większość życia spędzasz w pracy to jeszcze nie znacz że każdy tak robi. Normalny człowiek pracuje 8 godzin dziennie, a doba ma 24 godziny, więc 16 godzin dziennie jest poza pracą. Do tego dochodzą wolne weekendy, święta i urlop wypoczynkowy. Wspólny majątek można mieć z bankiem, ale to on z żoną wziął wspólny kredyt i tobie nic do tego. Jak spłacą kredyt to mieszkanie/dom będzie ich, a później odziedziczą go ich dzieci. Ty możesz tam tylko sprzątać, jak ciebie wpuszczą.

Gość gość
Autorko nadal jesteście razem?

Gość gość
Pamiętaj o jednym jeśli ten ,,facet" rzuci dla ciebie żonę,to kiedyś z prawdopodobieństwem 99 % zrobi to z tobą.Facet który ma kochankę jest g****o wartym flakiem,to zwykły chwiej i p**duś :( No...chyba,że ma żonkę która wali go w rogi :) to mogło by go tylko tłumaczyć.

Gość gość
a niech go sobie bierze, będzie mu prać jego brudne gacie i śmierdzące skarpety, a on będzie pieprzył inną w krzakach :D

Gość gość
pranie żona chyba potrafi, po pieprzenie przychodzą