Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pommmpek

zakochana kobieta

Polecane posty

Gość pommmpek

Hej Mam pytanie co jest w stanie zrobić zakochana w mężczyżnie kobieta żeby być z nim razem ??

Gość gość
Nawet zniszczyc jego zwiazek.

Gość gość
Jeśli on ją kocha i ona o tym wie - niemal wszystko. Jeśli zaś ona jest po prostu zakochana i czeka na jakieś kroki z jego strony, to raczej nie będzie nic szczególnego robić, zwłaszcza jeśli zauważy, że to nie na niej mu zależy.

'niemal wszystko' to wiem, spodziewalem sie takiej odpowiedzi chodzi mi o przyklady np przeprowadzic sie, zminic tryb swojego zycia o 180 stopni itp moze ktos cos napisze na podstawie wlasnych doswiadczen ;)

Gość gość
miałam Ci podać przykład na bazie tego, co zrobiła mama mojego przyjaciela w czasie II wojny światowej, ale stwierdziłam, że szkoda tak pięknej historii na kafeterię i byłoby to jakimś zbezczeszczeniem

napisz chetnie poczytam mysle ze II wojna swiatowa to troche inna historia miejmy nadzieje ze nas nigdy nie spotka taka tragedia ludzie wtedy robili naprawde rozne rzeczy bardzo lubie historie II wojny swiatowej filmy dokumentalne moglbym ogladac caly czas

teraz nie moge sobie przypomniec ale ogladalem chyba jakis dokument i wypowiadal sie chyba polak ktory byl w transporcie na sybir w bydlecym wagonie, zimno, ludzie wycienczeni glodni, scisnieci i jeden z 'zeslancow' zostal zastrzelony upadl i zaczela z niego wyciekac krew, ktos inny zaczal pic/zlizywac ta krew, opowiadajacy powiedzial ze bardzo mu tego wtedy zazdroscił. ale zboczylismy troszke z tematu ;)