Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet Jakie cechy zachowania wygladu i ubioru

Polecane posty

Gość gość

decyduja o tym ze facet staje sie dla was atrakcyjny. Moze bardziej chodzi mi tutaj o pierwsze wrazenie wynikajace z zachowania i sposobu komunikwoania sie, jak to jest na co zwracacie uwage?

Gość gość
Pomijając wygląd gdzie mężczyzna musi być wizualnie w moim typie to dodatkowo jest wiele gestów i zachowań, które wpływają na to,że mogę się bardziej zainteresować m.in.: uśmiech i poczucie humoru (ale nie typowe szczerzenie paszczy i głupkowate teksty - faceci często to mylą), gdy facet jest szarmancki, kulturalny, a zarazem delikatnie tajemniczy;)

Gość gość
wygląd i ubiór do zachowania i komunikowania się maja tyle wspólnego co salsa do salcesonu. pytanie jest żle postawione, dookreślij o co ci w zasadzie chodzi.

Gość gość
które wpływają na to,że mogę się bardziej zainteresować m.in.: uśmiech i poczucie humoru (ale nie typowe szczerzenie paszczy i głupkowate teksty - faceci często to mylą), gdy facet jest szarmancki, kulturalny, a zarazem delikatnie tajemniczy x sprecyzuj bardziej podaj jakis przyklad

Gość gość
wygląd i ubiór do zachowania i komunikowania się maja tyle wspólnego co salsa do salcesonu. pytanie jest żle postawione, dookreślij o co ci w zasadzie chodzi. x zachowanie i styl komunikacji i ubior mysle ze w pewnym sensie ida ze soba w parze, chodzi mi o to jaki jest uniwersalny typ zachowania mezczyzny ktory wzbudza zachwy o kobiet i poprosze o jakis przyklad takiego zachowania

Gość gość
Piszę za siebie: dla mnie chamski wstęp i rozmowa w stylu chamskim, jest końcem znajomości, a więc, zwracam uwagę na kulturę osobistą, ubiór - nie musi być znanych marek, ale MUSI być schludny, zęby doszorowane i zdrowe, włosy umyte, ogólnie czysty, pachnący facet. Rozmowa: poprawny język polski bez zbędnych: yyyyyy, mmmm, i innych przerywników. Uśmiech i płynna rozmowa. Nie uznaję też chwalenia się swoim majątkiem i innymi dobrami - to od razu skreśla delikwenta. To tyle.

Gość gość
to całokształt o tym decyduje, jak się porusza, miny kiedy coś mówi, kiedy myśli,...

Gość gość
wszystko zależy od tego czy mężczyzna mi się podoba od razu czy po jakimś czasie. jeśli na dzień dobry to musi zrobić na mnie piorunujące wrażenie żeby zrobić na mnie wrażenie najchętniej postawą , uśmiecham , kulturą języka, intelektu i zachowania no i tym czymś bliżej nieokreślonym. na szmaty uwagi specjalnej nie zwracam ale mają być czyste, męskie i gustowne. jeśli trafia mnie piorun sycylijski to prawie na nic nie zwracam uwagi bo mnie paraliżuje i może nie tyle nie zwracam co wybaczam.

Gość gośćterapia
poprawka x wszystko zależy od tego czy mężczyzna mi się podoba od razu czy po jakimś czasie.[ jeśli na dzień dobry mi się nie podoba ]to aby mi zaimponować musi zrobić na mnie piorunujące wrażenie. najchętniej postawą , uśmiecham[szczery ale nie wyszczerzony] , kulturą języka, intelektu i zachowania no i tym czymś bliżej nieokreślonym co świadczy o jego indywidualności. na szmaty uwagi specjalnej nie zwracam ale mają być czyste, nie potargane na kolanach, męskie i gustowne. nienawidzę tatuaży. jeśli trafia mnie piorun sycylijski to prawie na nic nie zwracam uwagi bo mnie paraliżuje od ust w dół i może nie tyle nie zwracam co wybaczam.

Gość gość
jak to jest na co zwracacie uwage? x Żadna nie udzieli Ci odpowiedzi na to pytanie prawidłowo. Ponieważ ocena drugiego człowieka następuje podświadomie i automatycznie. Żaden człowiek nie wie, jakimi schematami pracuje jego podświadomość, dlatego cechy, które kobiety podają w tym wątku są oceną drugorzędną, następującą świadomie już PO wywołaniu odpowiedniego wrażenia ;)

Gość gość
iście filozoficzna odpowiedź. sęk w tym że na preferencja składa się szereg cech uświadomionych. moja podświadomość nie preferuje szczerbatych blondynów od nigdy a mało inteligentnych od kiedy ja nabyłam więcej wiedzy niż średnia krajowa, np.

Gość gość
09:09 Ale też wiele kobiet zakochuje się w facetach, którzy nie posiadają żadnej cechy, którą one wcześniej ujmowały w swoich wymaganiach. Widzi mi się sobie, zakochanie sobie. Żadna kobieta nie kalkuluje, że 'on ma taką-a-taką cechę, to się w nim zakocham łaskawie' ;) Nie, te cechy są zauważane i analizowane później, po fakcie.

Gość gość
facet? atrakcyjny? buhahahahhahahhaaaa. gniot, nie może być atrakcyjny. wygląd, ubiór, zachowanie powinno iść w parze z kulturą wyniesioną z rodzinnego domu. jak się pochodzi z patologii, to chociaż ubierze się w miarę poprawnie, to zachowanie zawsze zdradzi prymitywizm pochodzenie. atrakcyjny facet mający wszystkie niezbędne cechy: urodę, kulturę osobistą, dbający o swoje zdrowie - bez nałogów, to w czasach dzisiejszych, szukanie igły w stogu siana. to widać na ulicach wszystkich miast: byle jakość, nałogowcy, brudni, nie domyci, bezzębni faceci z papierosem w zębach, kultura rynsztokowa....ale ego rozdmuchane do granic wytrzymałości :D

Gość gość
aczkolwiek nie zaprzeczę że sa w głowie bliżej nieznane mi schematy i kalki z dzieciństwa, które silnie determinują wybory. dla przykładu, w mojej rodzinie nie ma brunetów o brązowych oczach więc takie cechy wyglądu wydawały mi się moją preferencją odkąd sięgam pamięcią. jednak od zawsze zakochiwałam się mężczyznach wyglądam przybliżonym do tych mężczyzn z mojej rodziny.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się tzw osobnicze warunkowanie podświadome, czy jakoś tak. Media określają kobietom jaki typ powinien im się podobać ale dla każdej jest to sprawa całkowicie indywidualna i rozbieżna nawet z jej ''własnymi'' wymaganiami. W pary dobieramy się podświadomie a cechy, jak mówisz, są przypasowywane na koniec, w trakcie świadomej idealizacji i racjonalizacji wyboru.

Gość gość
kobiety kłamią Mówią że chcą miłych gości a 90% kobiet wybiera chamów

Gość gość
Szczupły, wysportowany (żadnych wiszących brzuchow i cycków!) z fajna fryzurą. Zadbany ogólnie. Z poczuciem humoru! Szarmancki i kulturalny.

Gość gość
14;32 bo kobiety to są takie pokrętne istoty[pisze to jako kobieta] że chciałyby żeby był męsko-słodziutki i szarmancki dla niej a dla innych cham i bydlak, tylko że to jest takie oczywiste czy z czasem tym chamstwem nie potraktuje tak jej, bo najczęściej tak się właśnie staje. jedyny gatunek który nie ma u mnie szans nawet gdyby był ostatni na ziemi to zniewieściała ciapa z giętkim nadgarstkiem w rurkach i kapelutku.

Gość gość
Skąd wy bierzecie teorie jakoby kobiety gustowaly w chamach? Widocznie to wy gustujecie w jakichś karynach spod budy z piwskiem więc po co placzecie? Zmiencie target. Chyba że inny was nie chce...

Gość gość
kobieta mysli ze jak facet cham to ma sile przebica

Gość gość
I zdanie jakiegoś pseudokolcza z yt to twoja wyrocznia?

Gość gość
ten psudokoucz zaliczyl pol polski wiec wie co muwi

Gość gość
Nie wiem skąd się wzięło to przekonanie o chamach. Może te Sebki sobie wmawiają że łobuz kocha bardziej i tym podobne. Tyle tylko że taki facet może liczyć co najwyżej na jakąś podrzędną bezmuzgową dziunię. Zapamiętajcie raz na zawsze żadna super kobieta nie będzie chciała chama i prostaka. Tylko taka sama ameba zwróci na niego uwagę. No ale z czego tu być dumnym jak jeden głupi trafił na drugiego głupiego

Gość gość
- jak odnosi się do innych - jak reaguje w trudnych sytuacjach - jak się wysławia lubię mężczyzn w koszulach, nie podkoszulkach (lepiej się wygląda, chodzi o taki klasyczny rys), a poza tym typ urody jeśli nosi marynarkę czy sweter to powinny być dopasowane - jak się nosi takie rzeczy, można ukryć te drobne mankamenty, jakie ma każdy z nas ale przede wszystkim sposób bycia, potem wygląd i tu po prostu to coś vs mój typ

Gość gość
spokojny facet nie ma szans na kobiete

Gość gość
- uprzejmy - z klasą (jest coś co się na to składa i nie znaczy to, że nigdy, ale to nigdy nie można przekląć, ale i to trzeba umieć robić) - naturalny tj. nie jest sztuczny, nie wysila się, żeby zrobić takie a takie wrażenie, ale zachowanie, które mi się podoba jest u niego normą - raczej wolę stonowanych mężczyzn, nie robiących awantur, co nie znaczy, że nie zdecydowanych czy nie potrafiących odważnie zadziałać odważnych ale nie bucowatych - rzetelny - to mi się podoba ogólnie u ludzi, jeśli potrafią robić coś dobrze

Gość gość
kulturalny tzn jaki to? najczesciej taki nie radzi sobie

Gość gość
uprzejmy i szarmancki, potrafiący wypowiadać się i pisać bez błędów językowych

Gość gość
czy niesmialy chlopak moze p********c?