Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość V

V do M

Polecane posty

Gość gość V
Coś podobnego chciałam dwukropek zrobić a wyszła jakaś buźka.

Gość gość V
Mehr napisz jak będziesz po wizycie.Ja też będę termin robić. Nie wiem co to ma oznaczać, lekkie upławy o zielonkawo szarym zabarwieniu od 2 tygodni. Nic się nie znam, bo nigdy nie chorowałam ginekologicznie i upławów praktycznie też nie miałam.Tylko między 40 r. a 45r. grzybice,drożdżyce pochwy mnie atakowały co pół roku.Można się było wściec od świądu. Odezwij się.

Gość Mehr
Takie uplawy to jakaś infekcja, tak myślę, oby tylko nie było to odnowienie polipa!

Gość Mehr
W Internecie piszą, że takie uplawy to infekcja bakteryjna, przy polipie uplawy są śluzowej konsystencji

Gość gość
Albo choroba weneryczna

Gość gość V
Mehr jaka na to rada, coś samemu można kupić w aptece? Znam tylko clotrimazol w kremie.

Gość gość V
Ja przy tym polipie nie miałam żadnych upławów.Zapomniałam napisać, że od paru lat podnosiło mi się OB, miałam już 48.To świadczy o stanie zapalnym w organiźmie. Odsyłali mnie do specjalistów, dentysta ginekolog,reumatolog i jeszcze coś.Nikt nic nie odkrył. Po wyrwaniu polipa OB wróciło do normy.

Gość gość V
Właściwie okulistka mi to zaleciła.Pękło mi naczynko w oku,białko zrobiło się czerwone i silny ból połowy głowy Tylko jeden dzień mnie to bolało.Rano następnego dnia poszłam do okulistki z podejrzeniem że to może jakieś ciśnienie w oku, wylew.Ale uspokoiła mnie że to stan zapalny w organiźmie i szukać przyczyny.Bardzo się zdziwiłam. No i wyszło po pół roku z tym polipem.

Gość Mehr
Polip czasem tworzy stan zapalny, dlatego ob miałaś podwyższone

Gość Mehr
Na infekcj***akteryjne tylko leki na receptę, musisz poczekać na wizytę

Gość gość V
Mehr byłam u ginekologa.Tak z łaski mnie przyjął bo terminów nie piszą do końca roku.No szok,Sam za mnie mówił ,szczypie pania ?piecze? Ja mu na to, że nie, tylko te upławy, zbadał i stwierdził, że jest tu infekcja, jest. Po drodze myląc nazwiska itp. wypisał dopochwowy lek Clotrimazol. I teraz mnie po dwóch tabletkach trochę piecze.Chcąc iść do innego to potem są pretensje bo mają wszyscy już w komputerach gdzie się było i kiedy.A prywatnie wiadomo ile to kasy. Ta wizyta ekspresowo przebiegała bo on taki jest. Raczej bakteryjne to jest i czym innym się leczy.Tyle razy miałam grzybice to wiem jak to przy grzybicy .

Gość Mehr
Co to za lekarz! Szok, co piszesz...idz do innego, bo intencje trzeba leczyć!

Gość gość V
Tak Mehr, idę w poniedziałek do innej.Miałabym ochotę wygarnąć mu, temu u którego byłam. Może powiem mu coś na rozum.Gdyby użył nazwy infekcja grzybiczna to od razu bym powiedziała, że absolutnie to niemożliwe. Dzięki, że się odezwałaś.

Gość gość V
Jeszcze nie byłam dopiero na 13 listopada.Ale mam niewiele ledwo co tych upławów.