Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wwwn

Czy on traktuje ten związek poważnie? Proszę pomóżcie mi..

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie, co mają do tego urodziny? Już szukasz wymówek do kontaktu z nim?

Gość Wwwm
Nie szukam. Boję się że znów wymiekne, serio.

Gość gość
To z nim nie rozmawiaj!

Gość gość
Nawet przez forum widać że nie dasz rady :D nie umiesz stanowczo zerwać kontaktu

Gość Wwwm
Macie rację miekka jestem. Jakieś rady, by to zmienić?

Gość gość
Jezu ogarnij się. W wolnej chwili sobie pracuj nad asertywnością ale teraz a propos tego idioty po prostu z nim nie gadaj. Rozumiesz?

Gość gość
Mnie życie mnie samo boleśnie nauczyło że jak ktoś z początku nie wykazuje inicjatywy to się nigdy nie zmieni. Może udawać przez miesiąc czy dwa, ale miłości z tego nie będzie. Przebywanie z taką osobą która sama nie wie o co jej chodzi tylko męczy psychicznie zamiast dawać szczęście jak w normalnym związku

Gość gość
Zrozum jedno, jak facetowi zalezy to sie stara, dba i szanuje a jak ma problem to rozmawia bo jesteś jego przyjaciółka. Ty sie zaangażowałas bo z nim sypiasz, kobiety takie sa . Jakbyś miała taka przyjaciółkę to co byś jej radziła? Bądź swoją przyjaciółka i zrob to dla swojego dobra. Jesteś jego kołem zapasowym , po co ci to?

Gość Wwwm
Dziękuję za rady.. muszę być twarda

Gość gość
Teraz urodziny, potem Halloween, andrzejki, święta, sylwester itd. Zawsze coś będzie. On boi się być sam, dlatego nie pozwala Ci odejść. Ale nie traktuje Cię dobrze, nie kocha, nie myśli poważnie. Odpuść. Zrób to dla siebie. A wakacje bez niego za odłożone pieniądze to super pomysł.

Gość gość
Też myślę że ten facet raczej dalej czuje coś do byłej bo ciebie gdyby kochał to by przytulal i nigdy nie powiedział ze jak schudniesz to się wtedy będzie bardziej starał. Juz by mnie po takim tekście więcej nie usłyszał ani nie zobaczył a ty nadal w tym tkwisz

Gość Wwwm
Chyba dopiero Wy mi zaczynacie otwierać oczy.. dziemuhe

Gość gość
a jak sie faktycznieboisz ze zmiekniesz, to go poblokuj wszedzie i nie bedziesz miala zmartwienia, ale prawda jest taka, ze ty czekasz az on sie odezwie.

Gość gość
19:33 swieta racja. Tez tego doświadczyłam. To żenujące uczucie, ze facet jest z toba z braku laku:O A co do autorki, faceci maja w tylku najczesciej, czy zranią kobietę, oni sobie układają wszystko tak, by to im było najlepiej, wiec, gdy im cos nie odpowiada to zawijają sie i po sprawie, a twoj "związek" to jakas farsa, facet jest beznadziejny, wiec nie wiem po co masz skrupuły?:O a takie teksty, ze lepszego nie znajdziesz, to rzucają tylko największe buraki:O

Gość Wwwm
Muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, muszę dac radę.

Gość gość
Za grosz honoru nie masz kobieto! Jakbys się szaniwala juz dawno byś go pogonila. A Ty widać ze po to zerwalas aby misio walczył i przysięgał ze od teraz się zmieni i będzie Cie lepiej raktował! Po to zerwalas żeby go ukarać bo ludzisz się ze cos zrozumie i się zmieni! Taa na pewno...puści Ci dobra bajere, przeprosi żeby mieć dalej doopodajke i służąca (do czadu az znajdzie inna) a Ty polecisz za nim bos durna i naiwna jestes, a on w duchu będzie się śmiał jaka idiotka jestes. Zal.pl

Gość gość
Trzeba odróżnić związek dwóch kochających się osób od toksycznego związku. Ty jesteś w toksycznym już związku i za jakiś czas nie wytrzymasz psychicznie i będziesz podejmować bardziej radykalne kroki unicestwienia tego związku ale jesteś jeszcze na etapie a może będzie lepiej a może jeszcze będę walczyć. Ale prawda jest jedna to już jest koniec. Mi też było ciężko zerwać kontakt ale po 2 tygodniach zaczynasz inaczej funkcjonować, zaczynasz o czymś innym myśleć musisz oczywiście zapchac sobie czas siłownia, rowerem może basen albo jeszcze inny sport.

Gość Wwwm
Myślałam też nad tym, aby zmienić numer telefonu . On nie ma fb ani tym podobnych portali.

Gość SebixMajster
Jesteście siebie warci wszystkie znaki świadczą że to psychopata a ty szukasz wytłumaczenia

Gość gość
Daj sobie z nim siana

Gość gość
Po co z nim jesteś?????

Gość gość
Która trzeźwo myśląca kobieta weźmie sobie na plecy cięzae w postaci faceta który ledwo co się rozstał i jeszcze ma balast w postaci dzieciaka? To się nigdy nie kończy dobrze. Pewnie brakowało mu d**y do ******** a że byłaś pod ręką.. Coz.

Gość gość
ale desperacja... :o