Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Potrzebuje opini na temat związku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 38 lat i nieudane małżeństwo poznalam go ma 28 lat. Chce opowiedziec swoja historię. Byłam z nim 5,5 roku. W tym czasie były rozne historie. Byl ze mna pisal z innymi i spotykal sie z nimi. Myslalam sobie ok kazdy ma prawo miec znajomych. On jednak moich znajomych nie rozumial pourywalam z nimi kontakty fla dobra związku. Mial 15 nowych kolezanek przez ten czas pisal do nich bajerowal je mowilam mu ze to nie jest normalne zrywalam on dzwonil przepraszal mowil ze ja jestem najwazniejsza. Wracalismy do siebie kilka razy powodem rozstania bylo to ze pisal z innymi i sie z nimi widywal za moimi plecami. Klamal usuwal smsy i rozmowy. Nawiazalam kontakt z jego nowa kolezanka. Pozniej on sie urwal z jego namowy.To wlasnie ona powiedziala mi ze on twierdzil ze miedzy nami koniec pisal z nia jezdzil do niej i z nia sypiał. W tym samym czasie pisal jeszcze z trzema innymi dziewczynami na raz. Zerwaliśmy ze sobą. On mowi mi ze ona klamie ze wcale do niczego nie doszło miedzy nimi. Wiem ze dzwonil do niej wyjasnic to rozmawiali ze sobą powiedzial mi ze ona nie odpowiedziala mu dlaczego mnie okłamała tylko ze stwierdzila ze dobrze mu tak ze zostanie sam. Dzwonilam do niej po tej rozmowie i nie odbiera ode mnie ona telefonow ani nie odpisuje na wiadomosci. Jestem zdezorientowana. O co w tym eszystkim chodzi???? Komu mam wierzyć??? Co ze mna jest nie tak? Kocham go nadal...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować