Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się normalnie porozmawiać z zauroczona dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Czy będą trudności bo będzie zestresowana by dobrze wypaść przed chłopakiem, dodam ze mówię o sytuacji gdy podchodzę do dziewczyny np. na ulicy lub w barze

Gość gość
Jeśli ta dziewczyna jest zauroczona w innym chłopaku to z nią nie da się porozmawiać gdyż ona od razu ciebie spławi tekstem, że nie jest zainteresowana gdyż ma kogoś.

Gość gość
Na jakiej podstawie twierdzisz że ona jest zauroczona? Rozumiem, że ty się uważasz za osobę, w której ona jest zauroczona. Co miałoby świadczyć o tym zauroczeniu?

Gość gość
18.50 uśmiecha się do mnie i ciagle patrzy mi w oczy, jej oczy są powiekszone

Gość gość
Autorze. Strzel sobie setkę i przestań zawracać nam głowę d**erelami. Robisz to już nie pierwszy raz.

Gość gość
wystraszona jest i stąd te wielkie oczy

Gość gość
Seba, to ty? Włóż nowe bokserki i spodnie, co to sobie kupiłeś a galeriance fundnałes bieliznę i ciuchy, i od razu pewniej się poczujesz, kupiłeś te co reklamowaleś? Ale po co chcesz zaczepiać inną? !

Gość gość
Jak podchodzisz na ulicy lub w barze, to ona nie jest tobą jeszcze zauroczona. Ona może być zmieszana sytuacją, a nie tobą. Ja nie lubię tak poznawać obcych. Jak ktoś mnie nie pociąga wcześniej, to taka sytuacja jest dla mnie po prostu męcząca. Nie mam zamiaru się zmuszać żeby pójść gdzieś z kimś kto może dobrze wygląda, ale nic do niego nie czuję. Pewnie inne osoby są bardziej otwarte. Przy czym brak otwartości na innych nie wynika z nieśmiałości poczucia, że ludzie są męczący.