Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bo dobrze jest jak jest

Polecane posty

Gość gość

Nie rozmawiamy ze znajomym od pewnego czasu więc on nie wie że wyjeżdżam z miasta i już tu nie wrócę. Miałam z nim kiedyś pójść na kawę gdy znajde czas ale teraz uważam że i tak to nie ma sensu skoro kontakt jest obecnie mocno rozluźniony, zresztą nie pierwszy raz, a ja i tak znikam. Nie jest moim przyjacielem więc chyba to nie będzie chamskie jak się osobiście nie pożegnam?

Gość gość
nie jest nawet dobrym znajomym a co dopiero przyjacielem z tego co piszesz tak wynika,więc nie zawracaj sobie nim głowy skoro jego nie interesuje nawet co u Ciebie slychac:)

Gość gość
a po co masz się zegnać w koncu jak ma do Ciebie fona to jakie ma znaczenie gdzie bedziesz jak zazdzwoni? nie zegnaj się, sama sie przekonasz czy jeszcze Cię pamieta:)

Gość gość
Miałam się z nim w końcu spotkać od dłuższego czasu stąd ta myśl o pożegnaniu osobistym (kiedyś już mu odmowilam wyjscia) ale szczerze mówiąc nie mam na to nawet ochoty. No cóż, jeśli kiedyś się odezwie i ponowi zapytanie to się najwyżej zdziwi.

Gość gość
Żebyś ty się nie zdziwiła jak się nie odezwie :-P

Gość gość
nie musi się odywać bo głupia nie jest i sama widzi co warta ta znajomosc

Gość gość
wczoraj nie masz obowiazku by go informowac w takiej sytuacjico innego gdybyscie byli ze soba zaprzyjaźnieni(bez podtekstow)

Gość gość
Jak się nie odezwie to najwyżej znajomość umrze śmiercią naturalną, tak też bywa.

Gość gość
gość dziś to tylko pokazuje ile ta znajomosc jest warta a znajomosc to tylko znajomosc dzisiaj jest jutra nie ma

Gość gość
Znajomośći ech nie ma nie ma to wyp****alać ot i tyle,,,,