Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radzę sobie

Polecane posty

Gość gość

witam nie radzę sobie z wszytskim. nic już nie robię, zawaliłem studia, nie ogoliłem się od początku roku, w pokoju pajęczyny i kłęby kurzy ubrania rozwalone, nie chce mi się iść do fryzjera, nie mam znajomych , cały czas jestem dobity nic mi się nie chce, choć mam momenty gdzie śmieje się z głupot. Co to jest

Gość gość
a wszystko przez to że rok temu rzuciła mnie dziewczyna

Gość gość
niby taka pomocna, niby zwierzętom, pomaga na zbiórki coś tam jeszcze a rzuciła mnie dla pieniędzy.. ja nie wiem czemu ludzie są tak obłudni

Gość gość
gość dziś a wszystko przez to że rok temu rzuciła mnie dziewczyna x A mało to dziewczyn na tym świecie? Poszukaj kolejnej. Co ona miała takiego czego inne nie mają? Czas już wyjść na prostą po byłej. Szkoda życia na rozpamiętywanie ;)

Gość gość
Nieogolony od poczatku roku? To spora ta broda...

Gość gość
23:27 Zwierzęta są zdane na łaskę i pomoc człowieka. Człowiek sam powinien zarobić pieniądze, pracując. Chciałeś, żeby ciebie utrzymywała, bo zwierzętom pomaga? Idź i zarób sobie.

Gość Kobieta taka jak ja
To napewno depresja;-) To taki stan kiedy czujesz sie beznadziejnie,nie kochany,zaglubiony, zaniedbany ,z jednej strony obojetny ze wkolo jest bajzel,tak jakby Ci juz nie zalezalo na niczym,a czas ucieka nie ublaganie,a Ty i tak niczego nie ogarniasz ,bo nie jestes w stanie;-) ale jestes w stanie isc do lekarza ,ktory moze przepisac Ci tabletki na depresje...no i jest jeszcze terapia.;-):) Pamietaj ze jesli masz depresje to jest to choroba duszy;-) wiec pomysl o tym...moze to ze dziewczyna z Toba spowodowalo ten fakt,a moze wiecej rzeczy ,ktore sie nawarstwily. Ja zycze Ci wszystkiego dobrego ,a na stany depresyjne polecam Ci picie dziurawca,albo kup sobie deprim w aptece ;-) to Ci nie zaszkodzi bo jest to preparat ziolowy...a moze poczujesz sie lepiej;-)

Gość gość
za dużo wysiłku włożyłem aby wgl mnie zaakceptowała, potem gdy miałem kasę na wychodzenie było ok, do czasu jak zabrakło mi na wyjazd zagranicę, zamiast zostać pojechała, rzuciła mnie bo dla niej priorytetem było wydawać pieniądze na wyjazdy , jaki związek skoro ja byłem tylko bankomatem dla niej. Czy to był związek? napewno bym tego tak nie nazwał, i to że zostawiła mnie samego w sylwestra, bo koleżanki ważniejsze, a mnie się wstydziła pokazywać przy swoich znajomych. No dużo już minęło czasu,

Gość gość
gość dziś 23:27 Zwierzęta są zdane na łaskę i pomoc człowieka. Człowiek sam powinien zarobić pieniądze, pracując. Chciałeś, żeby ciebie utrzymywała, bo zwierzętom pomaga? Idź i zarób sobie. x po pierwsze zarabiam na siebie , pracuje w przeciwieństwie do ciebie. A po za tym ona pomagała , taka dobrotliwa a nie miała sumienia mnie zostawić i pojechać sobie bo drogie wakacje ważniejsze od normalnego związku. Albo nie myślisz albo jesteś trollem , chociaż w sumie pewnie i to i to.

Gość gość
Kobieta taka jak ja dziś To napewno depresjaoczko.gif To taki stan kiedy czujesz sie beznadziejnie,nie kochany,zaglubiony, zaniedbany ,z jednej strony obojetny ze wkolo jest bajzel,tak jakby Ci juz nie zalezalo na niczym,a czas ucieka nie ublaganie,a Ty i tak niczego nie ogarniasz ,bo nie jestes w stanieoczko.gif ale jestes w stanie isc do lekarza ,ktory moze przepisac Ci tabletki na depresje...no i jest jeszcze terapia.oczko.gifusmiech.gif Pamietaj ze jesli masz depresje to jest to choroba duszyoczko.gif wiec pomysl o tym...moze to ze dziewczyna z Toba spowodowalo ten fakt,a moze wiecej rzeczy ,ktore sie nawarstwily. Ja zycze Ci wszystkiego dobrego ,a na stany depresyjne polecam Ci picie dziurawca,albo kup sobie deprim w aptece oczko.gif to Ci nie zaszkodzi bo jest to preparat ziolowy...a moze poczujesz sie lepiejoczko.gif x Tabletki? W końcu dojdzie do tego ze i na miłość będzie tabletka, świat już sam nie wie co robi. Wszystko zastąpmy tabletkami , rozmowa z lekarzem by wystarczyła, z dobrym kumplem, albo z kimś kto chce ci pomóc. Nie faszerujmy się lekami, po co i na co. Ludzie są egoistami, zamiast mocy usłyszysz zażyj tabletke idź do lekarza jakby coś to pomogło, ludzie nie chcą poznać sedna sprawy najlepiej wykopać problem bo lekarz pomoże, tabletka pomoże , może na chwilę.... a życie jest krótkie

Gość gość
Opisze problem. Zawsze bylam podporzadkowana facetowi kiedy chce sie spotkac zawsze jestem. Czasem ktos pytal czy gdzies idziemy a ja bralam zawsze i myslalam na 1 miejscu o gosciu czycos chce robic razem moze i nie bylo mnie dla innych ludzi . Od jakiegos czasu on mial zawsze cos wazniejszego. I czesto bylo gadanie typu chce isc tu chce zalatwic tam i ja zawsze mowilam ok. Az sama zaczelam tak robic . Tydzien temu zapytal czy sie zobaczymy w tym i w tym dniu a ja mu powiedzialam ze mam inny plan. To problemmm bo ja nie uwzgledniam jego w planach... A Ty co o tym sadzisz?

Gość gość
gość wczoraj Opisze problem. Zawsze bylam podporzadkowana facetowi kiedy chce sie spotkac zawsze jestem. Czasem ktos pytal czy gdzies idziemy a ja bralam zawsze i myslalam na 1 miejscu o gosciu czycos chce robic razem moze i nie bylo mnie dla innych ludzi . Od jakiegos czasu on mial zawsze cos wazniejszego. I czesto bylo gadanie typu chce isc tu chce zalatwic tam i ja zawsze mowilam ok. Az sama zaczelam tak robic . Tydzien temu zapytal czy sie zobaczymy w tym i w tym dniu a ja mu powiedzialam ze mam inny plan. To problemmm bo ja nie uwzgledniam jego w planach... A Ty co o tym sadzisz? X Sadze ze nie powinnac wpieprzac do cudzego tematu, i nie powinnac przedstawiać swojego problemu, bo nie mówimy o tobie. A tak po za tym masz swpj rozum i chyba powinnaś być jego zachcianką. Ale i tak jestes trollem.

Gość Kobieta taka jak ja
23:46 Nikt Cie nie zmusza do lykania prochow...przeciez napisalam ze sa to tabletki ziolowe,wiec Ci nie zaszkodza;-) A jak chcesz z kims pogadac to przeciez mozesz sie kumplowi zwierzyc. Jesli jestes taki madry to znajdz problem zeby z niego wyjsc...bo ja mam wrazenie ze Ty nie chcesz pomocy ,ani tego zeby sie komus zwierzac tylko chyba lubisz sie wymadrzac i komus przy tym dopiec.;-) Takze powodzenia zycze w szukaniu dyskutanta;-):P

Gość gość
gość dziś gość dziś 23:27 Zwierzęta są zdane na łaskę i pomoc człowieka. Człowiek sam powinien zarobić pieniądze, pracując. Chciałeś, żeby ciebie utrzymywała, bo zwierzętom pomaga? Idź i zarób sobie. x po pierwsze zarabiam na siebie , pracuje w przeciwieństwie do ciebie. A po za tym ona pomagała , taka dobrotliwa a nie miała sumienia mnie zostawić i pojechać sobie bo drogie wakacje ważniejsze od normalnego związku. Albo nie myślisz albo jesteś trollem , chociaż w sumie pewnie i to i to. x No to niech idzie w pi/zdu. Jeszcze po takiej rozpaczasz? Szukaj lepszej, która będzie przy tobie. Chociaż z drugiej strony, każdemu się coś od życia należy. Twoja sprawa, czy dasz radę takie sytuacje zaakceptować i przejść z nimi do porządku dziennego. Miała swoje oszczędności, więc mogła z nimi zrobić to, co chciała. Nie znam powodów waszego rozstania, ale chyba się nie dobraliście. Może nie tylko ona była winna rozpadowi związku. Wyciągnij wnioski na przyszłość i idź dalej.