Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać ojcem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam; 36 lat ,86kg ,187cm , blond włosy i niebieskie oczy , wyższe wykształcenie. Przegapiłem okres "parowania " robiąc karierę teraz gdy zauważyłem że coś mnie ominęło pragnę zostać ojcem. Kontakt stahl-projekt@bluewin.ch

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w pierwszym tygodniu pracy, a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to  Wejdź na poniższą stronę http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek i zapisz się a dostaniesz wszystkie informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość Filmiara
nie podales dlugosci interesu :(

Gość gość
Zapomniałem, mam 10 centymetrowego we wzwodzie. Mały ale jak to mówią małe jest piękne

Gość gość
o to ten potentant z ogroooomnym interesem rzec by mozna - rozległym :-) hmmm tylko nie moze do interesu dopasować kandydatki - to smutne ze ludzie bogaci majom take problemy ;-)

Gość gość
Nie śmiejcie się ze mnie ale jestem prawiczkiem.

Gość gość
ja nie wiem moze by ulokował by to gdzieś w dziupli np? przechował materiał genetyczny u wiewiórek albo zalał wapnem w jakich skalnym wyłomie na lepsze czasy ? ;-))))

Gość gość
Czy wystarczy mi włożyć do dziury w płocie i wtedy już sie rozprawicze? Czy potrzeba kobiecej dziury do rozprawiczenia?