Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nigdzie mnie nie zaprasza

Polecane posty

Gość gość

Zawsze pyta tylko czy przyjade do niego. Spotykamy sie od paru miesiecy. Czy mam mu jakos wytlumaczyc, zeby mnie zabieral w rozne miejsca, czy raczej sobie odpuscic?

Gość gość
Stać ale woli za darmo ****ać

Gość gość
Dlaczego Ty do niego jezdzisz?

Gość gość
To dlaczego ty go gdzieś nie zaprosisz, skoro masz ochotę gdzieś wyjść? Korona z głowy spadnie?

Gość gość
Żadna korona to facet powinien się starać zwłaszcza na początku. Jak teraz tego nie robi to pozniej będzie już tylko gorzej. Zacznij wymagać

Gość gość
Ten facet to próżniak. W ogóle się nie stara. Idzie na łatwiznę, a ty autorko mu ulegasz. Jesteś desperatką. Ambitna kobieta zostawiła by tego lenia w cholerę i poszukała kogoś kto bardziej zasługuje na to aby zainwestować w nim uczucie.

Gość gość
A mnie facet zaprasza,ale ja wole siedzisc w domu,od wielkiego dzwonu wyjde z nim czasem. Chcesz sie zamienić?

Gość gość
To kobieta powinna się starać, zwłaszcza na początku. Jak teraz tego nie robi to później będzie już tylko gorzej.

Gość gość
Autorka to próżniaczka. W ogóle się nie stara. Idzie na łatwiznę.

Gość gość
To facet powinien starać się, zapraszać, wykazywać inwencję, płacić za wyjścia itd. Kobieta jest od tego by wymagać i korzystać. Jak jej szystko przypisuje, to w nagrodę wiąże się z takim facetem.

Gość gość
zrzucanie odpowiedzialnosci za wszystko na mezczyzne, stawianie egoistycznych wymagan. wygodnictwo, lenistwo, pasozytnictwo. nie warto o takie sie starac ani tym bardziej nie warto pozwalac takim na sobie zerowac - madry gosc.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć naprawdę , co on o Tobie myśli, co czuje, dlaczego tak sie zachowuje i czy jest jakaś szansa , że będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja tak miałam na początku związku potem jak powiedziałam że nie chce takiego związku to zaczął czasem tj raz w miesiącu zabierać albo że mną chodzić a teraz od 2 lat nigdzie prócz wakacji razem nie byliśmy bo dla niego to strata pieniędzy dodam że na swoje piwo i papierosy ma. Dodam że wielokrotnie sama chciałam płacić. Basen mu się nie podoba kina nie lubi do zoo ze mną i dzieckiem nie pojedzie Nie wiem jak długo jeszcze przetrwam to wszystko a odejść nie potrafię na razie

Gość gość
Autorka pewnie nawet nie jest z nim związku, ona jedynie myśli ze to związek :D. To oczywiste, facet sobie roocha tylko, jesteś jego zapchajdziura i nie zamierza się starać i wydawać na Ciebie kasy, ba, nawet nie musi przyjechać do ciebie na seks bo Ty lecisz sama na zawolanie. Serio jesteś tak głupia ze tego nie widzisz czy tak zdesperowana?

Gość gość
15.47 kolejna naiwna

Gość baby są żałosne
gość dziś może ty leniwa szmato coś wymyśl i go zaproś i ZAPŁAĆ, a nie ciągle czekasz aż on to zrobi, baby są żałosne

Gość gość
gość dziś To facet powinien starać się, zapraszać, wykazywać inwencję, płacić za wyjścia itd. Kobieta jest od tego by wymagać i korzystać. Jak jej szystko przypisuje, to w nagrodę wiąże się z takim facetem. Zgłoś Takich tępot NIKT teraz nie chce, nawet pijaczek z pod monopolowego, teraz to baba musi się starać albo inna ją wyręczy

Gość gość
gość dziś takie szmaty tylko do roohania i kop w du'pe, nie do związku