Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamietajcie ze komorka powoduje raka..kolejna osoba zmarla przez to na glejaka..

Polecane posty

Gość gość

Znajomy 35 lat Ciagle gadal przez komórki bo prowadził biznes Rak mozgu go dopadl w koncu Nie boicie sie tego? Widze ze zgroza nieraz mlode mamy gadajace godzine przez komorki jak wioza dziecko wozkiem..do tego Wi-Fi w domach,blokach..masakra Rak mozgu murowany z tego Kiedys nie bylo glejakow bo nie bylo wifi i komorek

Gość gość
Skąd wiesz,że kiedyś nie było glejaków? Skąd czerpiesz wiedzę na ten temat?

Gość gość
Ale to jest ptawda. Poczytajcie w necie.

Gość gość
No popatrz, moja babcia nigdy nie miała komórki, a zmarła na glejaka.

Gość gość
Kiedyś nie było glejaków? To jakim cudem mój kuzyn, 20 lat temu, w wieku 8 lat, zmarł na glejaka? Jego rodzice nie mieli WiFi, telefon mieli stacjonarny. Jak to wyjaśnisz?

Gość gość
Ale wy tepi jesteście albo udajecie. To że telefony itp. powodują raka a już na pewno w jakimś stopniu się do nich przyczyniaja to fakt ale to też nie zmienia innego faktu a mianowicie że może zachorować ktoś kto komórki na oczy nie widział. Nie potraficie logicznie myślec?

Gość gość
Poproszę badanie naukowe mówiące o związku telefonów komórkowych z norotowrem mózgu.

Gość gość
"poczytajcie w necie" to się ubawiłam :D ty wierzysz w świetego interneta? podaj mi roczniki statystyczne z zakresu medycyny w ktorych wskażesz dane dotyczące umieralności na glejaka "kiedyś" to ci uwierzę.

Gość gość
A ty myślisz że producenci komórek i mikrofalowek pozwolą żeby jakiekolwiek wyniki będące anty ujrzały światło dzienne? Boże co za naiwność..

Gość gość
To że ktoś się rozpędził z tekstem "kiedyś nie było", nie znaczy że reszta jest zasygnalizowana błędnie. A jest faktem wzrost zachorowań, jak i badania naukowe potwierdzające mechanizmy wpływu promieniowania na organizmy żywe. Ja sprawdzam SAR, jeśli mam kupić telefon i dziecku (9 lat) nie pozwalam używać). Staram się trzymać komórkę z daleka od dziecka, psa, mężla, siebie i więcej nie wiem co mogę zrobić. Ten prawnik z W-wy który zachorował na raka a od lekarzy miał potwierdzenie, że to zapewne wpływ telefonu komórkowego, jakoś został wyciszony. Były o tym artykuły w mediach a teraz zapadła cisza. Nie sądźcie naiwnie, że dowiadujemy się prawdy o zagrożeniach, zwłaszcza gdy zaszkodziłoby to interesom potężnych lobbystów jak producenci sprzętu czy telefonie komórkowe. Prędzej zbyt głośny lekarz, prawnik czy reporter będzie miał pechowy wypadek... To tanie, łatwe, nie obciążone ryzykiem w kraju, gdzie prokuratura ocenia śmierć jako samobójczą, nawet jeśli "samobójca" musiałby się związać i podpalić na odludziu czy przepłynąć z przywiązaną płytą chodnikową kilka kilometrów.

Gość gość
Żyjemy wszyscy w zasięgu promieniowania naturalnego. Jest wszędzie. Bodajże trzecim pierwiastkiem pod względem ilości występującym w skorupie ziemskiej jest glin i jeszcze kilka innych ciekawostek by się znalazło. To Cię nie martwi Autorko?