Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naiwne baby, każdy facet zdradza.

Polecane posty

Gość gość

Mam wielu kumpli, którzy zdradzili i zdradzają swoje kobiety. Część z nich to idealni mężowie, ojcowie, są tacy kochani w domu, takie ciapy co niektrzy, że ciężko uwierzyć tym głupim babom, że ich Miś stuka na boku inną pannę. Znam parę gdzie mąż i ojciec uważany jest za największego nudziarza, domatora, nawet nie przepada za alkoholem, a utrzymuje w ukryciu przez 3 lata romans ze swoją licealną miłością(znajomość odświeżył dzięki FB), znam facetów, którzy chodza do kościoła co tydzień, krytykują tych co źle postępują, chodzą codziennie z dziećmi na spacer, odwiedzają teściów z uśmiechem na twarzy, a w pracy stukają koleżankę. Kobiety myślą, że zdradzają tylko Ci faceci, których zdrada wyszła na jaw i to jest śmieszne. Bo mam przykłady facetów po 50tce, którzym libido już znacznie spadło i teraz to już zajmują się wnukami, ale żony do dziś nie wiedzą o ich wojażach i się nie dowiedzą, to nie jest prawda, że każda zdrada kiedyś wyjdzie. Świat tak nie działa. Ja wiem, wiem, Twój Miś jest inny, a Ty łykasz dalej wszystko jak spermę i inne jego smordy, które każe Ci lizać czy tam ssać.

Gość gość
A Kobiety nie? Napewno jest podobnie, jak nie tak samo.

Gość gość
najbardziej polki rozstawiają nogi na erasmusie, tam to sie pierdoIą na potęge, każda kobieta która wie że sie nie wyda, chętnie nadstawia szpary.

Gość gość
Żadnej nowości nie odkryłeś

Gość gość
Nie kazdy, ale bycis p***a w grochy nie jest wyznacznikiem wiernosci. Szare myszki czdsta sa puszczalskie, rowniez te z penisami

Gość gość
Też mam rodzinę - żonę, dwójkę dzieci, kocham ich. Ale mam duże potrzeby, żona mi się już nie podoba wizualnie.

Gość gość
Łał. Serio? Niesamowita historia.

Gość gość
Tak, wszyscy wszystkich zdradzają, oszukują itd. Nudne są już takie dupowpisy życiowych frustratek/ów czy zwykłych trolli.

Gość gość
eee płacą Wam za te beznadziejne tematy czy sami z siebie tak wymyslacie te pierdoły? az do pozygu w kółko to samo, nakręci się taki bieduszek i nie moze sie zatrzymac

Gość gość
Znowu???? To już jest nudne.

Gość gość
Ależ ta zdradzona niedźwiedzica ryczy. Zdradził Cię to już nic na to nie poradzisz.

Gość gość
Faceci to podłe świnie, mnie mąż mamił tak przez 8 lat. Kochany, ciepły, dobry, a okazało się, że raz w miesiącu robi sobie prezent w postaci prostytutki

Gość gość
"Ja wiem, wiem, Twój Miś jest inny, a Ty łykasz dalej wszystko jak spermę i inne jego smordy, które każe Ci lizać czy tam ssać." X Aż tak Cię podnieca wypisywanie wszędzie tego tekstu?

Gość gość
To nie jest ta od prowokacji i kochankach?

Gość gość
A wy drodzy misiowi, myślicie, ze waszej żony patrząc na wasze obleśne zapuszczone bebechy, małe peniski w majtkach nie szukają wrażeń na boku??!!Śmieszni jestescie! :D sami wyglądacie koszmarnie, a oczekujecie tak madl :D Kobiety maja także potrzeby! :*

Gość mam 46 lat
Miałem kilkadziesiąt kochanek. Nie sądzę, bym po 50 przestał. Prawie wszystkie kochanki były dużo młodsze i były mężatkami. Nie zamierzam tłumaczyć się, usprawiedliwiać, dlaczego to robię. Zbaczając trochę z tematu napiszę dlaczego zdradzają kobiety. 1. Brak satysfakcji w łóżku - przedwczesny wytrysk 2. Brak satysfakcji w łóżku - nuda, zawsze to samo przed, w trakcie i po 3. Niechęć ogólna do męża z powodów emocjonalnych przekładająca się negatywnie na chemię w łóżku (choćby stawał na uszach i tak jej nie kręci) 4. Ciepłe kluchy w domu, nie klepnie w pupę, nie postawi na swoim, jest mało władczy - męski. 5. Zwykła potrzeba zmiany partnera w łóżku, efekt nowości. Inna jest sytuacja, gdy powody są czysto emocjonalne, gdy kobieta jest samotna w związku i dość szybko zakochuje się w kochanku. Myślę, że ludzie przechodzą dziś tzw. kryzys wieku średniego dużo wcześniej. Troszkę po 30 kobiety mają ustabilizowaną sytuację. Urodziły, mają wspólny kredyt z mężem nudziarzem, nic już się nie zmieni przez najbliższe 15 lat. Do tego jeśli facet ma wady (nadmierna oszczędność, ucieczka we własne hobby, pracoholizm) pozostawiając dziewczyną samą z obowiązkami rodzinno domowymi to pcha ją w ramiona obcego. Proste a zarazem nie. I jedno spostrzeżenie: jeśli dziewczyna miała bujne życie erotyczno towarzyskie przed ślubem (lubi motylki w brzuchu, lubi zdobywać) to nie zmieni się po nawet 5 porodach. Myślę, że faceci i kobiety mają tyle samo na sumieniu w kwestii zdrad.

Gość gość
Obrzydliwe. Totalny brak honoru i jaj. Nie wspominając już o tym że można sprzedać syfa kobiecie.

Gość gość
To znów ta wariatka która lata za żonatym a on jej nie chce :D

Gość gość
No i fajnie, niechaj każda i każdy którzy maja na to ochotę pieprza się na boku. Powody mało ważne. Cipka ani k***s nie z mydła. Monogamia to monotonia i przeżytek. Rescator 555

Gość gość
10.14 Jesteś żonaty? Jeśli tak, to przejrzyj się w lustrze... zwróć szczególną uwagę na zakola (wystarczy podnieść grzywkę, jeśli jeszcze nie jesteś łysy) :classic_cool:

Gość gość
Stary prawik pisał temat.

Gość gość
Inni .. ch.ają ten wali konia dalej.

Gość mam 46 lat
Mam bujną czuprynę, uprawiam sport, lustro nie pękło, na finanse nie narzekam i jeszcze nic nie zlapalem. Na tle wiekszosci lasek, z ktorymi bylem mam raczej maly przebieg. Prawie kazdy facet, który nie jest zakompleksiony, korzysta z okazji. Oczywiście Wasi mezowie nie. Myślę że całkiem spory procent populacji, wyłączywszy grubasy, nieśmiałych itp, miewa przygody. Ciekawe jest też to, ze calkiem czesto puszczaja sie osoby z domow mocno religijnych.

Gość gość
"Mam wielu kumpli, którzy zdradzili i zdradzają swoje kobiety". X Ale to mamy Ci pogratulować tych kumpli, bo nie wiem czym się tak chwalisz.

Gość gość
"Prawie kazdy facet, który nie jest zakompleksiony, korzysta z okazji. " X Prawie jednak robi różnicę. Prawie to nie każdy.

Gość gość
"calkiem czesto puszczaja sie osoby z domow mocno religijnych" Masz na myśli te naiwne baby, które się nie tylko z tobą puszczają? Nie współczuję i nie zazdroszczę

Gość gość
Skoro znasz tylko takich to radze zmienic towarzystwo a zaczac od zerwania kontaku z rodzina.

Gość mądry chłop
Dnia 12.10.2018 o 07:22, Gość gość napisał:

Faceci to podłe świnie, mnie mąż mamił tak przez 8 lat. Kochany, ciepły, dobry, a okazało się, że raz w miesiącu robi sobie prezent w postaci prostytutki

mądry chłop